Onderhoud en reparaties SKODAOnderhoud en reparaties SKODA

Onderhoud & Reparaties

Broekhuis ŠKODA is úw ŠKODA-dealer voor onderhoud en reparaties


Onderhoud en reparaties voor uw ŠKODA

Om uw ŠKODA in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Daarnaast is regelmatig onderhoud erg belangrijk voor uw veiligheid en die van anderen. Onze monteurs gebruiken originele onderdelen om uw ŠKODA in topconditie te houden. Naast het onderhoud vinden wij het belangrijk dat reparaties correct en vakkundig uitgevoerd worden.

Verschillende soorten onderhoud; u kiest!

Omdat wij begrijpen dat elke ŠKODA anders is en elke bestuurder andere wensen heeft, bieden wij verschillende soorten onderhoud aan:

  • ŠKODA onderhoud (Vast onderhoud & Longlife onderhoud);
  • aircoservice;
  • APK.

Airco-onderhoudsbeurt (nu met € 29,- korting)

Ook de airconditioning van uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Tijdens dit onderhoud controleren en reinigen wij de airco, inclusief geurbehandeling. Zo blijft uw airco op volle kracht werken en wordt de vorming van bacteriën en schimmels voorkomen.

€ 29,- korting tot 31 augustus
Bij Broekhuis ŠKODA profiteert u nog tot en met 31 augustus van € 29,- korting op airco-onderhoud als u dit combineert met Longlife onderhoud, zoals hieronder beschreven. Afhankelijk van het bouwjaar van uw ŠKODA is het airco-onderhoud al af te nemen voor de scherpe vanafprijs van € 110,-.

Plan een afspraak

ŠKODA onderhoud

Bij ŠKODA onderhoud is uw auto ongeacht het bouwjaar en het aantal kilometers per jaar welkom in onze werkplaats. Daar onderhouden onze monteurs uw auto met originele onderdelen, waardoor uw auto als nieuw rijdt, de levensduur van uw auto langer wordt en de auto een hogere restwaarde behoudt. ŠKODA biedt twee varianten van onderhoud: Vast onderhoud en Longlife onderhoud.

Vast onderhoud
Kiest u voor Vast onderhoud, dan ontvangt u jaarlijks of bij iedere 15.000 kilometer afwisselend een grote- en een kleine onderhoudsservice. Het aantal onderhoudsmomenten is hiermee groter dan bij Longlife onderhoud, maar het aantal werkzaamheden kleiner.

Longlife onderhoud
Kiest u voor Longlife onderhoud, dan wordt uw auto elke 2 jaar of bij iedere 30.000 kilometer onderhouden. Het aantal onderhoudsmomenten is hiermee kleiner dan bij Vast onderhoud, maar het aantal werkzaamheden groter. Daarnaast gebruiken onze monteurs bij dit onderhoud olie met de hoogste kwaliteit. 

APK
Naast het regulier onderhoud is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). De APK-keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Meer weten over een APK-keuring? Bekijk de video op de speciale APK pagina.

Reparaties
Naast onderhoud is het belangrijk om op tijd mankementen te laten repareren. Onze monteurs staan voor u klaar in één van onze werkplaatsen. We begrijpen dat er een aantal onderdelen vaker aan reparatie of vervanging toe zijn. Daarom hebben wij een aantal onderdelen standaard scherp geprijsd:

  • Ruitenwissers vervangen vanaf €19,-;
  • remblokken vervangen vanaf €99,-;
  • distributieriem vervangen vanaf €345,-.

Daarnaast raden wij aan om uw accu regelmatig te laten checken tijdens een accucheck. Met deze check controleren onze monteurs of uw accu aan vervanging toe is. Met deze check weet u in ieder geval zeker dat u nooit stil komt te staan vanwege een lege accu. 

Is uw ŠKODA toe aan een onderhoudsbeurt of een reparatie? Maak een werkplaatsafspraak

Terug naar onderhoud

Contact