Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
522 beoordelingen
506
aanbevelingen

Gemiddeld

9
142
beoordelingen

Aanschaf auto

8.7
364
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.6
16
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 5


Ik heb onlangs een auto hier gekocht. Tijdens de proefrit al aangegeven dat het knipperlicht stuk was, er zou naar gekeken worden en evt gemaakt worden. Eenmaal de auto opgehaald en op de terugweg erachter gekomen dat het knipperlicht alsnog stuk was. Garage gebeld, ik zou terug gebeld worden. Na een uur werd ik nog steeds niet terug gebeld. Uiteindelijk zelf gebeld en het probleem voorgelegd. Of ik de volgende dag even langs kon komen. Hier niet mee akkoord gegaan. Uiteindelijk dezelfde dag toch gemaakt. Erg jammer betaald veel geld en je krijgt eigenlijk een kapotte auto mee.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 7 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed georganiseerd, hoge kwaliteitsbeleving. Boven verwachting uitgestegen.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 3 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Superb

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk en geduldig geholpen bij de aankoop van de auto, hartelijk ontvangen bij het brengen van de auto voor het extra servicepakket. Perfecte lesauto meegekregen.


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 18 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Citigo

Visscher

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Broekhuis Lease heeft mij zeer goed geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe auto, met name Youri Pinksterhuis heeft mij perfect ondersteund in mijn zoektocht ( ondanks dat ik continu aan het veranderen was :) )


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 2 januari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Superb

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben heel prettig geholpen bij de receptie en mijn opmerkingen zijn heel goed verwerkt.


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 29 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prima


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 28 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ik ben prettig ontvangen en geholpen.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 14 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Assen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Oog voor de klant. Kijken naar een passende oplossing


  • Broekhuis Volvo Assen
  • Datum geplaatst: 13 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


altijd vriendelijk, houdt zich aan afspraken.


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 9 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik werd snel geholpen en de auto rijdt prima.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 7 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Yeti

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Professioneel, kennis van zaken, vriendelijk, aanwezig voor de klant


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 6 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Yeti

Kwint

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


goede behandeling en prima monteurs


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 6 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Alles conform afspraak


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 3 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Arends

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ben op een vriendelijke manier ontvangen en goed geholpen.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 23 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Alles was goed geregeld. Op tijd geinformeerd over de levering van de auto. Op het moment van levering waren alle papieren en tankpas al in mijn bezit.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 november 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Peet

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zoals altijd prettig en persoonlijk contact met Broekhuis. Vragen worden snel opgepakt en afgerond.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 november 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Karoq

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Iedereen roept tegenwoordig service, maar waar krijg je nog echte service...? Broekhuis Emmen!


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 22 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben keurig geholpen en er worden snel oplossingen voor je bedacht bij problemen. De service en info is prima.


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 17 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Octavia

Gerd Kuper

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik wordt hier altijd zeer prettig geholpen en dan niemand iets te kort te doen, maar Mathijss Veldman van de receptie spant toch wel de kroon. En nadat ik 2011 de Skoda bij jullie heb gekocht en al mijn beurten enz. bij jullie heb laten doen zegt toch wel genoeg dacht ik.


  • Broekhuis Ford Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 9 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

L.Metselaar-Smit

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik kreeg bij de receptie een E-bike mee. Goede service!


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 2 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Citigo


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact