Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
538 beoordelingen
522
aanbevelingen

Gemiddeld

9
146
beoordelingen

Aanschaf auto

8.7
371
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
21
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben heel prettig geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Een hele vriendelijke en fijne verkoper die goed weet wat hij doet! Zeker een fijne ervaring dus!


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 19 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Citigo

de Kleijn

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uitstekend en uiterst correct geholpen in de zoektocht naar een leuke auto.


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 5 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Yeti

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Van A-Z ben ik gewoon heel netjes geholpen en alles is nagekomen zoals het beloofd is.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 maart 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Max de Vries

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Service van Broekhuis lease gewoon erg goed. Afleveren van de auto(ik heb de auto zelf gehaald in Alkmaar) bedroevend.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 maart 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Snabilie

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ook al kocht ik mijn auto in Enschede, terwijl ik in Egmond woon, is het uitstekend afgewikkeld.


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 22 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

De Hoog

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Keurig op tijd geholpen , prettig personeel Lekker koffie met krantje en de hond kreeg zelfs water tijdens het wachten


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Rapid

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede service, nette reparatie. Met zorg uitgevoerd.


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 15 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Al jaren een tevreden klant Altijd goed en snel geholpen


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 15 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Klantvriendelijk, duidelijke afspraken, goede service


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 14 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Westhof

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prive zit ik met ernstig zieke man. Toen ze dat hoorden mocht ik de leenauto de andere dag s morgens vroeg terug brengen zodat ik s avonds naar mijn man kon in Leeuwarden vanuit Hoogeveen. Er kwam de volgende dag een grote bos bloemen


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 8 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

IJtsma

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Top auto geleverd! Skoda Octavia


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 28 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Dienstverlening is prima. Lange wachttijd indien levering eind van het jaar. Bij aflevering op locatie geen goede gebruiksinstructie.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 28 februari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Gaspar Cardoso

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben altijd prettig geholpen voor alle medewerkers !


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 februari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


We zijn bij mij een paar essentiële zaken mis gegaan. Vandaar mijn slechte cijfers


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 februari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Superb

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben zeer vriendelijk, snel en professioneel geholpen bij het vervangen van onze Skoda. Brandschoon en glimmend werd ie afgeleverd, top.


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 25 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


We worden altijd prettig, vakkundig, beleefd en snel geholpen


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 22 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Yeti

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 5


Ik heb onlangs een auto hier gekocht. Tijdens de proefrit al aangegeven dat het knipperlicht stuk was, er zou naar gekeken worden en evt gemaakt worden. Eenmaal de auto opgehaald en op de terugweg erachter gekomen dat het knipperlicht alsnog stuk was. Garage gebeld, ik zou terug gebeld worden. Na een uur werd ik nog steeds niet terug gebeld. Uiteindelijk zelf gebeld en het probleem voorgelegd. Of ik de volgende dag even langs kon komen. Hier niet mee akkoord gegaan. Uiteindelijk dezelfde dag toch gemaakt. Erg jammer betaald veel geld en je krijgt eigenlijk een kapotte auto mee.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 7 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Citigo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed georganiseerd, hoge kwaliteitsbeleving. Boven verwachting uitgestegen.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 3 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Superb

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk en geduldig geholpen bij de aankoop van de auto, hartelijk ontvangen bij het brengen van de auto voor het extra servicepakket. Perfecte lesauto meegekregen.


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 18 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Citigo

Visscher

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Broekhuis Lease heeft mij zeer goed geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe auto, met name Youri Pinksterhuis heeft mij perfect ondersteund in mijn zoektocht ( ondanks dat ik continu aan het veranderen was :) )


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 2 januari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Superb


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact