Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
558 beoordelingen
541
aanbevelingen

Gemiddeld

9
147
beoordelingen

Aanschaf auto

8.7
384
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.5
27
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Van Hooijdonk

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Op zich prettig zaken gedaan maar bij het ophalen van de auto moest ik zelf vragen om de gegevens van de mobilitietsgarantie. Deze heb ik helaas nog steeds niet ontvangen en dat is jammer.


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 9 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Karoq

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Broekhuis heeft een breed netwerk met veel mogelijkheden en weten die op een goede manier te benutten. HIermee is Broekhuis voor ons een prettige en waardevolle partner om mee samen te werken.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Kodiaq

Flohil

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


De ondersteuning bij het uitzoeken van een auto was perfect. De communicatie bij het afleveren was heel erg slecht. Bij het uitrijden van de dealer was een paaltje geraakt waardoor de levering moest worden uitgesteld (vervelend, maar kan natuurlijk gebeuren). Ik gaf aan dat ik mijn vorige auto al had ingeleverd en dat ik graag op de hoogte gehouden over de reparatie. Er werd niet meegedacht over vervangend vervoer en ik ben ook niet op de hoogte gehouden van de vorderingen. Toen ik hier zelf over terug belde werd mij weer beloofd dat ik op de hoogte gehouden zou worden, maar ook dit gebeurde niet.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Het bevalt heel goed!


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 18 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Elke keer weer goed tot uitstekend.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 18 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Yeti

Robbesom

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk, vakkundig en meedenkend geholpen


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 16 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettige, duidelijke uitleg van wat met de auto moest gebeuren.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 11 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Rijssen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Keurig en snel geholpen


  • Broekhuis Peugeot Rijssen
  • Datum geplaatst: 10 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Netjes geholpen


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 4 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Een prima lease maatschappij


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 3 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Karoq

Hidding

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima bijgestaan bij de aankoop van een andere auto. Goede service en je voelt je thuis bij Broekhuis.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 1 juli 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Karoq

Wissing

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vlot geholpen en altijd deskundig advies. Krijg een 'warm welkom' als ik binnen kom lopen. De werknemers begroeten me hartelijk.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 28 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Otten

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer tevreden over de geboden diensten bij het vervangen van de lease auto.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Vorsteveld

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


de ontvangst bij de balie was uitstekend en ook de afhandeling uitmuntend.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 11 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Vorsteveld

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


de ontvangst bij de balie was uitstekend en ook de afhandeling uitmuntend.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 11 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Pothuizen

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Fijn bedrijf goed eerlijk advies netjes behandeld auto rijdt weer prima .


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 29 mei 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Timmer

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige receptie . Goed overleg wat er met auto gedaan moet worden. Professioneel advies. Super 1 jaar garantie inclusief mobiliteitsgarantie en apk


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 23 mei 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Roomster

Goud

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Werd direct, zeer prettig en goed geholpen en had binnen een halfuur de offerte voor de auto die ik wilde hebben. De aflevering was een feestje.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 17 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Superb

Loseman

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Correct, vriendelijk en behulpzaam.


  • Broekhuis Skoda Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 25 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Rapid


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact