SKODA garantiesSKODA garanties

De garanties van ŠKODA

Onbezorgd rijplezier


Zekerheid met uw ŠKODA

Bij de aanschaf van uw nieuwe ŠKODA begrijpen wij dat u zekerheid wilt. Zo kunt u onbezorgd genieten van iedere rit. Daarom biedt ŠKODA diverse garanties waarmee u onder andere verzekerd bent bij hulp bij pech onderweg en reparaties.

Fabrieksgarantie

Uiteraard streven wij ernaar u een uitstekende auto te leveren. Mocht er zich onverhoopt toch een mankement voordoen, dan heeft u 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Deze garantie start op de aankoopdatum; er zit geen kilometerbeperking op deze garantie. Wanneer een defect optreedt, dient u dit uiterlijk binnen één maand na constatering schriftelijk te melden bij uw Broekhuis ŠKODA-dealer. 

4 jaar garantie

ŠKODA met een verbrandingsmotor

Nog tot 30 september 2020 ontvangt u bij aankoop van een nieuwe ŠKODA met verbrandingsmotor bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie, 2 jaar extra garantie*

*4 jaar garantie niet van toepassing op elektrische voertuigen

Elektrische ŠKODA

Op elke volledig elektrische ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, 6 jaar onderhoud en 8 jaar garantie op de accu.

Reparatiegarantie

Ruime ŠKODA’s met ruime garanties. Bij de aanschaf van een ŠKODA ontvangt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Deze reparatiegarantie is overdraagbaar op de volgende eigenaar.

SKODA reparatiegarantie

Reparaties

Reparaties zijn vooraf niet te plannen werkplaatsactiviteiten en zijn veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Een voorbeeld kan het vervangen van een aircopomp zijn. Slijtage reparaties vallen niet onder deze 4 jaar reparatiegarantie.

SKODA onderhoud

Onderhoud

Alle werkplaatsbezoeken die u vooraf kunt plannen, vallen onder onderhoud. Denk hierbij aan Longlife onderhoudsservice maar ook aan het vervangen van filters en bougies. Ook hiervoor geldt 4 jaar reparatieonderhoud, gemaximeerd tot de geldende vervangingstermijn.

SKODA - extra services

Extra services

Soms kan het zijn dat wij een service leveren waar u naast regulier onderhoud om vraagt, of die door de overheid verplicht is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan apk, bandenwissels en seizoenschecks. Deze werkplaatsactiviteiten vallen niet onder de 4 jaar reparatiegarantie. 

Mobiliteitsgarantie

Is uw ŠKODA geleverd na 1 januari 2000 en is deze volgens fabrieksvoorschriften onderhouden en gerepareerd bij een officiële ŠKODA-dealer? Dan heeft u levenslang recht op de ŠKODA Mobiliteitsgarantie. Met deze garantie wordt u kosteloos geholpen wanneer u met uw auto strandt; gratis pechhulp in vrijwel heel Europa!

Hulp nodig? Bel: 0800 – 023 0024 (gratis)

Belt u vanuit het buitenland? Bel dan: +31 70 31 45 171

Benieuwd naar de voorwaarden? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de voorwaarden

Contact