ŠKODA ConnectŠKODA Connect

ŠKODA Connect

Altijd verbonden met uw ŠKODA


Altijd online

Met de uitgebreide systemen van ŠKODA kunt u vanuit huis zien of uw auto op slot zit, waar uw auto geparkeerd staat en worden hulpdiensten automatisch gewaarschuwd in geval van een ongeval. ŠKODA Connect maakt rijden nog comfortabeler en veiliger.

ŠKODA Connect Portal

Vanuit huis uw ŠKODA klantaccount beheren is nu makkelijker dan ooit. Zo kunt u de ŠKODA Connect App downloaden op uw smartphone; vanaf de bank regelt u al uw zaken omtrent uw auto. Daarnaast maakt dit portaal uw rijstijl inzichtelijk aan de hand van gegevens die opgenomen worden tijdens het rijden. ŠKODA Connect kunt uitbreiden met verschillende opties:

  • Infotainment Online
  • Care Connect
  • Emergency Call

Infotainment Online
Infotainment Online is een uitbreiding van het navigatiesysteem en maakt deel uit van de ŠKODA Connect services. Om deze service volledig te kunnen gebruiken, moet uw auto verbonden zijn met internet door middel van een Wi-Fi hotspot of het plaatsen van een simkaart in de auto. Bent u verbonden, dan bent u dankzij deze uitbreiding op de hoogte van o.a. de meest actuele verkeersinformatie, het weer, het laatste nieuws en zelfs het aantal beschikbare parkeerplekken in de buurt.

Care Connect
Deze optie bestaat uit twee pakketten: Proactive Service en Remote Access Service. Het voordeel van Proactive Service is dat uw auto zelf contact opneemt met het servicecentrum van ŠKODA wanneer het systeem een mankement ontdekt. Het voordeel van Remote Access Service is dat u altijd gegevens van uw auto kan inzien op uw smartphone; waar hij geparkeerd staat en of hij wel op slot staat bijvoorbeeld. 

Emergency Call
Deze optie kan daadwerkelijk levens redden. Zijn voornaamste taak is het direct inschakelen van hulptroepen ten tijde van een ongeval. Zodra de sensoren een ongeluk waarnemen, maakt het systeem contact met een speciale telefooncentrale voor noodgevallen.

Wilt u meer weten over ŠKODA Connect? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze ŠKODA-vestigingen.

Terug naar service

Contact