SKODA TourVoordeelSKODA TourVoordeel

ŠKODA TourVoordeel

Voordeel dat je niet mag missen


Bekijk alle acties

De Tour de France is net van start gegaan, het moment voor Broekhuis ŠKODA om extra uit te pakken. Broekhuis ŠKODA gaat op de voordelige tour met ongekend veel voordeel op diverse ŠKODA modellen. Wat dacht u van voordelige actiepakketten waarmee u uw ŠKODA kunt upgraden naar eigen smaak. Verder profiteert u van maximaal € 5.000,- voorraadvoordeel op diverse modellen. Is uw auto toe aan vervanging? Profiteer dan tijdelijk van hoge inruilpremies tot wel € 2.000,-. Zoekt u een nieuwe ŠKODA met automaat? Profiteer tot maar liefst € 2.500,- voordeel op diverse modellen. Ontdek hieronder onze aantrekkelijke acties.

ŠKODA Voordeel-pakketten

ŠKODA Voordeel-pakketten

U profiteert met het Tourvoordeel van extra scherpe acties die passen bij uw voorkeuren met een oplopende korting tot € 2.890,-.

ŠKODA - Hoge voorraadkortingen

Hoge voorraadkortingen

Interesse in een nieuwe ŠKODA? Met het TourVoordeel profiteert u tijdens de Tour tot maar liefst € 5.000,- voorraadkorting op diverse modellen. Wees er snel bij want op=op.

SKODA inruilpremies

SKODA inruilpremies

Is uw auto toe aan vervanging? Profiteer dan nu met het TourVoordeel van extra inruilpremie bij Broekhuis ŠKODA. De actie is geldig tot en met 30 november 2020. 

DSG-voordeel

DSG-voordeel

Zoekt u een nieuwe ŠKODA met automaat? Kom dan nu naar één van onze ŠKODA-vestigingen en profiteer tijdens de Tour van DSG-voordeel tot € 2.500,- op diverse modellen. 

Contact