ŠKODA TourVoordeel

Scherpe kortingsacties op alle modellen


De Tour de France is net van start gegaan, het moment voor Broekhuis ŠKODA om extra uit te pakken. Broekhuis ŠKODA gaat op de voordelige tour met ongekend veel voordeel op diverse ŠKODA modellen. Wat dacht u van onze voordelige acties op de Octavia en Octavia Combi? Ook zijn er kortingen op voordeelpakketten, hoge inruilpremies, DSG voordeel op de Octavia en Superb en scherpe private lease tarieven. Ontdek hieronder onze aantrekkelijke acties.

Octavia voordeel

Tour voordeelpakketten

Met de voordeelpakketten van ŠKODA gaat u voor het complete pakket met veel voordeel. U profiteert van scherpe acties op diverse pakketten met een voordeel oplopend tot maar liefst € 2.650,-. U kunt kiezen uit het Business upgrade pakket, Comfort pakket, Style pakket, Functie pakket en het Navigatie Plus pakket. Wanneer u meerdere pakketten combineert profiteert u van maximaal voordeel. 

Business upgrade pakket

Het business upgrade pakket is speciaal samengesteld voor de veeleisende zakelijke rijder en zorgt voor nog meer uitstraling. Zo geniet u van halflederen bekleding en 18 of 19 inch lichtmetalen velgen en getinte ramen. Het business upgrade pakket is geldig op onderstaande modellen:

SCALA: van €1.490,- voor € 990,-
Octavia: van € 1.740,- voor € 990,-
Fabia: van € 1.630 voor € 990,-
Karoq: van € 2.030,- voor € 990,-
Kodiaq: van € 1.270,- voor € 990,-
Superb: van € 2.140,- voor € 990,-

Comfort pakket

Het comfort pakket is speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat u uitgerust op uw bestemming komt en met onder andere Lane Assist, Blind Spot Assist en Adaptieve Cruise Control bent u ook nog eens veiliger onderweg. Het comfort pakket is geldig op onderstaande modellen:
Karoq: van € 1.550,- voor € 990,-
Kodiaq: van € 1.940,- voor € 990,-
Superb: van € 1.580,- voor € 990,-

Style pakket 

Style pakket zorgt net voor het beetje extra ten opzichte van het gewone. Zo geniet u nog meer van buiten dakzij het panoramisch glazen schuif-/kanteldak. Het multifunctionele lederen sportstuurwiel oogt strak en is perfect behandelbaar. Het Style pakket is geldig op onderstaande modellen:
Karoq: van € 1.360,- voor € 990,-
Kodiaq: van € 1.590,- voor € 990,-

Functie pakket 

Het functie pakket zorgt dagelijks voor nog meer luxe. Zo geniet u van onder andere het premium Canton Sound System, elektrisch bedienbare achterklep en verwarmbare voorruit. Het Functie pakket is geldig op onderstaande modellen: 
Karoq: van € 1.090,- voor € 790,-
Kodiaq: van € 1.270,- voor € 790,-
Superb: van € 1.290,- voor € 790,-

Navigatie plus pakket
 

Met het Columbus infotainment systeem van het navigatie plus pakket beschikt u over een alles in één navigatie –en multimedia systeem. Verbind hem met uw Smartphone en het internet en er gaat een wereld voor u open. Het Navigatie plus pakket is geldig op onderstaande modellen: 
Karoq: van € 1.370,- voor € 990,-
Superb: van € 1.300,- voor € 990,-

Nieuwsgierig naar onze modellen?

Ontdek het aanbod

Inruilvoordeel

Tijdelijk is uw auto nog meer waard dan normaal. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel van € 1.000,- op onderstaande modellen.

DSG-voordeel

Met de DSG-automaat wisselt u efficiënt van versnelling en komt uw extra uitgerust op uw bestemming aan. Tijdelijk is de DSG-automaat helemaal gratis bij de Octavia en Superb. U profiteert van € 2.000,- voordeel op een  DSG-automaat bij de Octavia en Octavia Combi in combinatie met een 1.6 TDI motor. Bij de Superb en Super Combi  profiteert u zelfs van € 3.000,- voordeel op een  DSG-automaat.

Private lease voordeel

Combineer de ijzersterke punten van een SKODA met de zekerheid van Private Lease. Rijdt onbezorgd in een gloednieuwe Citigo, Fabia, Fabia Combi of SCALA voor een vast bedrag per maand. Geniet van de nieuwste technologie en uitstekende service. U hoeft alleen nog maar te tanken! Bekijk hieronder ons scherp geprijsde private lease aanbod.

Contact