Broekhuis Verzekeringen - Over onsBroekhuis Verzekeringen - Over ons

Over ons


Verzekeren

Broekhuis Verzekeringen is sinds januari 2001 onderdeel van de Broekhuis Groep en bieden wij een complete autoverzekering passend in het servicebeeld dat wij als Broekhuis voor ogen hebben.

Door uitbreiding van het pakket aan dienstverlening met financieringen, werd de naam in 2007 gewijzigd in Broekhuis Financiele Diensten. Om beter aan te geven van wat we doen treden we nu apart naar buiten als Broekhuis Verzekeringen. We bieden voornamelijk Autoverzekeringen aan met de slogan ‘meer voor minder, reken maar!’.

Een slogan die we waar kunnen maken omdat we service en schadeherstel in eigen huis uitvoeren. Hiermee besparen we op onnodige kosten en waarborgen we de kwaliteit. Dit ziet u direct terug. Een hoog serviceniveau en een aantrekkelijke premie. U profiteert!

Financieringen

Naast de verzekeringen bieden we de mogelijkheid tot financieringen. Uiteraard hebben wij ons gespecialiseerd in financieringen ten behoeve van motorrijtuigen, waardoor wij onze (Broekhuis) relaties optimaal kunnen begeleiden. Hiervoor doen wij direct of indirect zaken met ongeveer twintig financieringsmaatschappijen, zodat onze mogelijkheden voor een goede ondersteuning zeer uitgebreid is.

Meer Broekhuis Financiële Diensten

Contact