Broekhuis - Waarom een Broekhuis verzekering?Broekhuis - Waarom een Broekhuis verzekering?

Broekhuis Verzekeringen

De voordelen op een rij


De voordelen van een Broekhuis Verzekering op een rij

  1. Geen eigen risico bij schadereparatie

Géén eigen risico als u onverhoopt schade rijdt en deze laat repareren bij Broekhuis. Dus zelfs géén eigen risico bij een niet verhaalbare schade.

  1. Geen eigen risico bij ruitschade (reparatie of vervanging)

Géén eigen risico bij reparatie of vervanging van uw ruiten via Broekhuis.

  1. Nieuwwaarde regeling

Voor nieuwe auto’s geldt, dat u bij totaalverlies binnen het eerste jaar (total loss of diefstal) een bedrag vergoed krijgt waarmee u weer een vergelijkbare nieuwe auto kunt terugkopen. Kiest u voor de aanvullende Topdekking, dan geldt dit zelfs gedurende de eerste 3 jaar!

  1. Aanschafwaarderegeling

Voor gebuikte auto’s tot 5 jaar oud geldt, dat u bij totaalverlies binnen het eerste jaar (total loss of diefstal) het volledige aanschafbedrag vergoed krijgt. Kiest u voor de aanvullende Top-dekking, dan geldt dit zelfs gedurende de eerste 3 jaar!

  1. Gratis vervangend vervoer

U krijgt bij schade gratis vervangend vervoer gedurende de periode dat uw auto door Broekhuis gerepareerd wordt.

  1. Accessoires gratis meeverzekerd

De direct of later aangebrachte accessoires aan de auto zijn gratis meeverzekerd tot een bedrag van €2.500 euro (Incl. ingebouwde audio- en navigatieapparatuur). 

  1. Geen aanvullende alarmeisen

Tot een cataloguswaarde van € 75.000,- wordt voor de Broekhuismerken géén aanvullende alarmeisen gesteld.

  1. Dezelfde korting voor uw tweede gezinsauto;

Schaft u naast uw huidige auto een tweede auto aan en heeft u op uw huidige auto een premiekorting van 75% of hoger, dan ontvangt u bij Broekhuis Goed Verzekerd direct ook 75% op de verzekering voor deze tweede auto. Zelfs als de verzekering van de huidige auto elders is ondergebracht.

  1. Online polisbeheer

Online uw persoonlijke klantenmap voor inzage in uw polis, het doorgeven van wijzigingen, het melden van een schade enz. Wel zo handig!

  1. Zoveel gemak en zekerheid? Ja, inderdaad met broekhuis goed verzekerd

Bovenstaande punten zijn gebaseerd op een WA-Casco dekking en zijn uitsluitend van toepassing op personenauto’s tot een maximale cataloguswaarde van € 75.000,-. Personen met negatieve schadevrije worden uitgesloten.

Bovenstaande punten zijn gebaseerd op een WA-Casco dekking en zijn uitsluitend van toepassing op personenauto’s tot een maximale cataloguswaarde van € 75.000,-. Personen met negatieve schadevrije worden uitgesloten.

Advies nodig?

Wij helpen u graag verder!


Stuur een bericht

Contact