Broekhuis
Financial Lease Volkswagen BedrijfswagensFinancial Lease Volkswagen Bedrijfswagens

Financial lease


Zekerheid

Met financial lease bent u eigenaar van uw eigen Volkswagen bedrijfswagen zonder dat u direct een groot bedrag hoeft in te leggen. Dat is nog eens slim vermogen opbouwen.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease is ontwikkeld voor de ondernemer die zekerheid wil. Met financial lease bent u dus eigenaar van uw eigen bedrijfswagen, rijdt u hem voor een vast bedrag per maand en de rente en afschrijving zijn fiscaal aftrekbaar. Daarnaast betaalt u bij ons, anders dan bij andere verstrekkers, een lager maandbedrag doordat wij de restwaarde meenemen in de financiering. Zo bent u voordeliger uit door de aflossingsvrije slottermijn. 

De voordelen op een rij:

  • Direct economisch eigenaar van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen;
  • geen eenmalige grote uitgave;
  • een vast bedrag per maand;
  • voordelig uit door aflossingsvrije slottermijn.

Een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen uitgezocht? Kom langs om te kijken hoeveel u kunt lenen. De prijs van de bedrijfswagen min de eventuele inruilpremie en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nodig hebt om de bedrijfswagen aan te schaffen. Daarna spreekt u de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 4 of 5 jaar) af en lost u per maand het geleende bedrag af. Het maandbedrag bestaat uit aflossing en rente, de btw betaalt u vooraf.

Met Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease heeft u een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet u vanaf het begin exact waar u aan toe bent. Om verzekerd te zijn van een financiering die bij uw situatie en wensen past, beoordelen wij uw financiële plaatje aan de hand van uw salaris en uitgaven. Daarvoor hebben wij dus inzicht nodig in uw woonlasten, salaris en andere vaste kosten. Daarnaast zullen wij uw kredietwaardigheid toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease wordt verzorgd door Volkswagen Financial Services; onderdeel van Volkswagen Bank GmbH, een van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Contact