Broekhuis
Operational lease Volkswagen BedrijfswagensOperational lease Volkswagen Bedrijfswagens

Operational lease

Alles in één


Zorgeloos rijden

Onbezorgd op weg met een gloednieuwe Volkswagen bedrijfswagen? Het kan met Volkswagen Operational Lease. Wij financieren de Volkswagen bedrijfswagen voor u zodat deze niet op uw balans komt en zo geen invloed heeft op het werkkapitaal, de solvabiliteit en de liquiditeit van uw onderneming. Daarbij zorgen wij voor het onderhoud en eventuele reparaties.

Met Operational Lease rijdt u als ondernemer voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen. De bedrijfswagen blijft eigendom van ons waardoor u aan het einde van het contract de bedrijfswagen weer bij ons inlevert. U bepaalt zelf hoeveel u wilt rijden met de bedrijfsauto. Het aantal gereden kilometers beïnvloedt het maandbedrag, houd daarom bij het afsluiten rekening met woon-werkverkeer, zakelijke kilometers en privé kilometers (vakanties bijvoorbeeld).

De voordelen op een rij:

  • Alles bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer geregeld;
  • alle kosten zijn inbegrepen;
  • het beste onderhoud voor uw bedrijfswagen;
  • allrisk verzekering.

Om uw Volkswagen bedrijfswagen in topconditie te houden, is in alle gevallen uw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer het aanspreekpunt. Onderhoud, reparatie of schade? Uw eigen dealer is het juiste adres. Alle kosten komen tijdens het contract op onze rekening. Denk aan afschrijving, rente, aflevering, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechhulp en btw. Zo hoeft u alleen maar te genieten én te profiteren van een goed onderhouden Volkswagen bedrijfswagen voor een vast maandbedrag.

U kunt in het leasecontract verschillende opties opnemen. Denk bijvoorbeeld aan vervangend vervoer wanneer uw Volkswagen bedrijfswagen voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie in de werkplaats staat. Of u kunt een tankpas in het contract laten opnemen.

Met Operational Lease bij Volkswagen Bedrijfswagens bent u voorzien van het gemak alles omtrent uw nieuwe bedrijfswagen onder één dak geregeld te hebben. 

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Contact