Broekhuis

De nieuwe Caddy Cargo komt naar u toe!


Contact opnemen

Een nieuw dynamisch design, innovatieve assistentiesystemen, een gloednieuw infotainmentsysteem en ergonomische designelementen voor uw flexibele werkplaats; de vertrouwde Volkswagen Caddy is volledig vernieuwd, maar blijft gewoon Volkswagen. Vanaf 23 november verwachten wij de nieuwe Caddy Cargo in de showroom. Maar zo’n nieuw familielid verdient een bijzondere introductie. Daarom komen we met deze Volkswagen bedrijfswagen naar u toe. Een persoonlijke kennismaking bij u voor de deur; thuis, op de zaak of bij het werk! Kunt u direct zien hoe mooi de Caddy Cargo bij u voor de deur staat!

Neem contact op voor een kennismaking

Meer weten over de Volkswagen Caddy Cargo?

De Caddy Cargo is de perfecte partner voor iedere ondernemer, vakman of koerier! De bus is comfortabel en past zich moeiteloos aan iedere werksituatie aan. Met een bredere schuifdeur en intelligente oplossingen aan de achterkant is het laden van de VW Caddy Cargo nu nog makkelijker. En met nieuwe kleuren en designaccenten maakt u van deze Caddy Cargo úw Volkswagen Caddy Cargo!


Highlights van de Caddy Cargo

Standaard is deze nieuwe bestelbus uitgerust met Ergo Comfort-stoelen, armleuningen voor de bestuurders- en passagiersstoel, een opklapbare passagiersstoel met tafelfunctie, led-interieurverlichting, laadruimteverlichting én een 230V-aansluiting.

 

En om deze rijk uitgeruste bedrijfswagen veilig naar de bestemming te navigeren wordt u onderweg ondersteunt door vele assistentiesystemen. Denk hierbij onder andere aan Lane Change Assist, Rear Traffic Alert, Travel Assist, Trailer Assist en Emergency Assist. Zo draait u uw hand niet meer om voor welke rit dan ook!


Persoonlijk kennismaken, direct proefrijden of bestellen?

Laat hieronder uw gegevens achter, zodat wij vrijblijvend contact met u kunnen opnemen voor een persoonlijke kennismaking bij u voor de deur.

 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact