Het herfstweer heeft na een hele lange nazomer nu eindelijk zijn intrede gedaan. De eerste echte koude temperaturen zijn deze week al geweest, het is dus nu de hoogste tijd om u voor te bereiden op het echte koude winter. Bij Broekhuis Volkswagen bedrijfswagens helpen wij u graag veilig de wintermaanden door met een voordelige set winterbanden maar ook met de speciale wintercheck.

Bandenwissel

Bij Broekhuis Volkswagen bedrijfswagens is het winterklaar maken van uw bedrijfswagens nu wel heel voordelig. We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, eventueel ook op uw huidige velg vanaf slechts € 89,- . 

Wintercheck

Naast een goede set winterbanden is het natuurlijk ook belangrijk om uw bedrijfswagen te checken. Broekhuis Volkswagen bedrijfswagens doet dit graag voor u met de speciale wintercheck. Hierbij ontvangt u een gratis accu. Met deze check wordt uw Volkswagen bedrijfswagen op 20 essentiële punten gecheckt voor slechts € 16,50. Zo weet u zeker dat u de nattigheid, en soms gevaarlijke wegen zonder problemen deze winter kunt betreden met uw bedrijfswagen.

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Voor iedere portemonnee een pass...

Broekhuis Volkswagen biedt u de ...


De zomer in met Volkswagen

Laat onze werkplaats uw eerst vo...


Elektrisch rijden met de Volkswa...

Elektrisch rijden voor iedereen,...


Autonoom rijden komt steeds dich...

In Hamburg is Volkswagen Group R...


De vernieuwde Volkswagen Transpo...

De Volkswagen Transporter is hét...


De 7 Servicebeloften van Broekhu...

Kiest u voor een Volkswagen bedr...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact