Broekhuis
Onderhoud Volkswagen BedrijfswagenOnderhoud Volkswagen Bedrijfswagen

Onderhoud


Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen? Dan kiest u voor net dat beetje extra service en onderhoud waardoor uw bedrijfswagen in topconditie blijft. Met het onderhoud bij Broekhuis bent u verzekerd van onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften en gratis pechhulp. Bekijk de mogelijkheden of maak direct een werkplaatsafspraak!

Onze mogelijkheden:

Airco-onderhoudsbeurt

Airco-onderhoudsbeurt

Met stijgende temperaturen is een goed functionerende airco geen overbodige luxe. Tijdelijk profiteert u van € 29,- korting op airco-onderhoud inclusief geurbehandeling als u dit combineert met Longlife onderhoud.
Plan een afspraak
Onderhoud & reparatie Volkswagen Bedrijfswagens

Onderhoud & Reparatie

Bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens bent u aan het juiste adres voor elk type onderhoud van uw bedrijfswagen. Onze ervaren specialisten voeren vakkundig onderhoud uit zodat u veilig en comfortabel rondrijdt in uw Volkswagen bedrijfswagen.
Bekijk het onderhoudsaanbod
APK

APK

Om uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers te waarborgen, is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (apk). Tijdens deze keuring controleren wij uw bedrijfswagen op alle veiligheidsaspecten. Zo checken wij onder andere de remmen en de lichten.
Plan uw apk
Economy Service

Economy Service

Voor Volkswagen modellen die al wat langer meegaan, heeft Volkswagen Bedrijfswagens de Economy Service. Tegen een lage prijs bent u verzekerd van 100% Volkswagen kwaliteit inclusief 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
Ontdek de voordelen
VW Bedrijfswagens Checks

VW Bedrijfswagens Checks

Wij staan ook voor u klaar als u de airco wilt laten controleren, als u de bedrijfswagen klaar wilt hebben voor het nieuwe seizoen of wanneer u een nieuwe bedrijfswagen heeft aangeschaft. Dus kom langs voor onze Volkswagen Bedrijfswagens Checks.
Lees meer
Bandenservice

Bandenservice

Banden zijn het enige contact tussen uw bedrijfswagen en de weg. Kwalitatief goed onderhouden banden zijn daarom ontzettend belangrijk voor uw veiligheid, uw rijcomfort en de wegprestaties van uw bedrijfswagen. Kom daarom regelmatig langs voor het onderhoud van uw banden.
Meer over onze bandenservice

Contact