Broekhuis
Economy ServiceEconomy Service

Economy Service


Omdat wij begrijpen dat het onderhouden van uw bedrijfswagen soms onvoorzien hoge kosten met zich kan meebrengen, is er voor de Volkswagen modellen die al wat langer meegaan de Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service; lage prijzen met 100% Volkswagen kwaliteit inclusief volwaardige garantie.

Met de Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service bent u verzekerd van kwalitatief goed onderhoud door vakkundige merkspecialisten, lage onderhoudsprijzen én gratis pechhulp in Europa. We hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Altijd gebruik van originele onderdelen;
  • altijd lage onderhoudsprijzen;
  • gekwalificeerde Volkswagen-monteur;
  • gratis apk bij onderhoud;
  • gratis pechhulp in Europa;
  • twee jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Vervangend vervoer en garantie

Naast al deze voordelen bent u met Economy Service voorzien van twee jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en nieuw geplaatste onderdelen. En terwijl uw Volkswagen bedrijfswagen bij ons in de werkplaats staat voor onderhoud, hebben wij voor u bedrijfswagens als vervangend vervoer klaarstaan. Zo hoeft u uw werkzaamheden niet te onderbreken.

Om onze ambitie ‘alles voor een enthousiaste klant’ waar te maken, doen wij er graag alles aan om het onderhoud voor u zo zorgeloos mogelijk af te ronden. Daarom komen wij graag uw bedrijfswagen ophalen en weer terugbrengen. Wilt u hem zelf afleveren? Dat kan! Dan brengen wij u graag kosteloos naar uw bestemming en halen u ook weer op als uw bedrijfswagen klaar is.

Plan nu een werkplaatsafspraak

Contact