Broekhuis
Volkswagen Bedrijfswagens ServiceVolkswagen Bedrijfswagens Service

Service


Kwaliteit en service

Bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens kunt u rekenen op kwaliteit en service. Onze specialisten zorgen dat uw bedrijfswagen niet of niet lang stilstaat. Daarvoor doen wij onder andere 7 servicebeloften en zijn wij u graag van dienst met diverse services zoals schadeherstel, garanties, onderdelen & accessoires en pechhulp.

Onze services:

Schadeherstel

Heeft uw bedrijfswagen schade? Wij begrijpen dat u dit zo snel en vakkundig mogelijk hersteld wilt hebben. Daarom staan onze vakspecialisten bij een van onze Broekhuis schadebedrijven al voor u klaar. Zo hoeft u uw bedrijfsvoering niet voor langere tijd te onderbreken.
Bekijk het schadeherstel

VW Bedrijfswagens Garanties

Met de garanties van Volkswagen Bedrijfswagens bent u verzekerd van uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie. Hiermee blijft uw bedrijfswagen in optimale staat zonder financiële tegenvallers.
Bekijk de garanties

Mobiliteitsservice

Maakt u veel kilometers met uw Volkswagen bedrijfswagen? Dan wilt u uiteraard graag geholpen worden als u onderweg strandt. Pech onderweg of bijvoorbeeld uw sleutel kwijt? Met de mobiliteitsgarantie bent u weer snel op weg.
Bekijk de mobiliteitsservice

7 Servicebeloften

Rijdt u een Volkswagen bedrijfswagen? Dan kiest u voor de extra service die wij u beloven. Denk aan garanties, gratis pechhulp, kleine reparaties, haal- en brengservice en meer. Dankzij de 7 Servicebeloften van Volkswagen staat uw bedrijfswagen nooit stil.
Bekijk onze 7 Servicebeloften

Onderdelen en accessoires

Op zoek naar onderdelen en/of accessoires voor uw Volkswagen bedrijfswagen? Vanwege de schaalgrootte van Broekhuis hebben wij altijd een grote hoeveelheid onderdelen en accessoires op voorraad. Dus ook voor losse onderdelen bent u bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens aan het juiste adres.
Bestel uw onderdelen en/of accessoires

Contact