Broekhuis

Klaar voor het voorjaar


Plan bandenwissel

Is uw Volkswagen Bedrijfswagen al klaar voor het voorjaar?

Het zonnetje luidt het voorjaar in! De dagen worden langer en de temperatuur stijgt, kortom tijd om te checken of uw bus al klaar is voor de lente. Rijdt u nog rond met winterbanden of is uw airco toe aan onderhoud? Kom naar onze werkplaats, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw Volkswagen bedrijfswagen klaar is voor het voorjaar!

Let op, profiteer voordat de zomer begint! Onderstaande acties gelden nog tot en met 31 mei 2021.

Bandenwissel

Uw business is onze business. Daarom helpen we u graag op weg met de juiste banden. Wist u dat wanneer u in de zomer met winterbanden rijdt uw remweg langer wordt? Hoe hoger de temperatuur hoe slechter de prestaties van de winterband. Kom daarom naar onze werkplaats voor de bandenwissel, zodat u altijd de beste prestaties ervaart onderweg! Al vanaf € 32,- kunnen wij uw banden wisselen. Nieuwe zomerbanden nodig? U vindt bij ons zomerbanden vanaf € 60,- per stuk!

Voordelen van zomerbanden bij temperaturen hoger dan 7°C

  • Optimale grip
  • Korte remweg
  • Slijten minder hard dan winterbanden
AIRCOCHECK & ONDERHOUD

Aircocheck & onderhoud

Arriveer koel en fris bij elke klus dankzij een goed werkende airco! De constante temperatuur én schone lucht in de cabine zorgen dat u letterlijk uw hoofd koel houdt. Regelmatig de airco checken en onderhouden is daarom geen overbodige luxe. Voor slechts € 16,50 checken wij de conditie van uw airco en al vanaf € 115,- kunnen wij de airco onderhoud inclusief geurbehandeling!

Voordelen van tijdig airco-onderhoud

  • Voorkom kostbare reparaties
  • Profiteer van een optimale werking van het systeem
  • Geniet van koele en schone lucht

Accessoires

U kunt dagelijks rekenen op uw bus. Zet hem daarom af en toe in het zonnetje, of in de reiniger! Met de Car Care Zomerverzorgingsset voor slechts € 9,95 blijft uw bus schitteren. Heeft u een vieze klus voor de boeg? Rust uw VW bedrijfswagen dan uit met een rubberen mattenset voor slechts € 43,- en stoelhoezen voor € 114,- om het interieur te beschermen.

Diverse accessoires

  • Car Care Zomerverzorgingsset voor € 9,95
  • Rubberen mattenset voor slechts € 43,-
  • 20% korting op raambeveiliging

Contact