Broekhuis

Volkswagen Caddy - Trendline

Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen Caddy? Wacht dan niet langer. Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens heeft een mooie selectie Caddy’s voor u op voorraad staan. Als u wilt, rijdt u binnen een paar dagen weg in uw nieuwe bus. De Volkswagen Caddy is de meest gekozen bedrijfswagen door vakmensen en ondernemers. De Volkswagen Caddy staat bekend om zijn ongekende rijcomfort. Niet alleen wanneer u hem koopt, maar ook na duizenden kilometers. En als u een Caddy verkoopt, kunt u altijd een mooi bedrag terug verwachten. Verschil moet er zijn.

Trendline

Bij de Volkswagen Caddy Trendline profiteert u van € 1.000,- voorraadvoordeel. De Caddy Trendline is tijdelijk uit voorraad leverbaar van € 15.665,- voor € 14.665,-.

De Trendline is onder andere uitgerust met:

  • Rechter schuifdeur
  • Elektrisch pakket
  • Aironditioning
  • In hoogte verstelbare bestuurder- en bijrijderstoel
  • Radio Composition met telefoonvoorbereiding
  • Achterdeuren met ramen en wis./was installatie

Benieuwd naar de Caddy Trendline?

Bekijk de voorraad

Profiteer tot en met december 2019 van voorraadvoordeel bij aanschaf van een Volkswagen Caddy Trendline. Vraag direct een proefrit of kom langs bij één van onze Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact