Broekhuis

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Business

De Volkswagen Golf Business is uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wenst, tegen een voordelige prijs én gunstige bijtelling. Alles wat u zoekt in een zakelijke auto. Speciaal voor u hebben we 2 aantrekkelijke uitvoeringen samengesteld bestaand uit de Volkswagen Golf Comfortline Business en Highline Business R. 

Golf Comfortline Business | Nieuw te bestellen vanaf: € 28.145,- | Voordeel oplopend tot € 2.200,-

Standaard is de Golf Comfortline Business uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, 3D LED achterlichten en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm). En dankzij de verwarmbare sportstoelen reist u extra comfortabel. De Golf is ook leverbaar als Variant. De Golf Variant Comfortline Business is nieuw te bestellen vanaf € 29.064,- met een voordeel oplopend tot € 2.170,-.

Golf Highline Business R | Nieuw te bestellen vanaf: € 34.185,- | Voordeel oplopend tot € 3.600,-

Standaard is de Golf Highline Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm), Active Info Display en het R-Line exterieur- en interieurpakket. De 3D LED achterlichten en LED koplampen maken de auto helemaal af. De Golf is ook leverbaar als Variant. De Golf Variant Highline Business R is nieuw te bestellen vanaf € 34.590,- met een voordeel oplopend tot € 3.500,-.

Wilt u meer weten? Twijfel niet om contact op te nemen. U bent van harte welkom voor een proefrit bij onze Broekhuis Volkswagen vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact