Broekhuis

Volkswagen Passat - Business Editions

De Volkswagen Passat; compleet, geavanceerd en verfijnd. Speciaal voor u hebben wij de Passat Comfortline Business en de Highline Business R doet er qua luxe nog een schepje bovenop. De Business- en Business R modellen zijn uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wenst, tegen een voordelige prijs én gunstige bijtelling.

Passat Comfortline Business

Standaard is de Passat Comfortline Business uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm). En om je Passat Comfortline Business helemaal af te maken, is hij nu ook nog uitgerust met een gratis DSG-automaat ter waarde van € 2.900. Bij aanschaf van een Passat Comfortline Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 5.880,-. De Passat Comfortline Business is nu scherp geprijsd voor € 40.850,-.

Passat Highline Business R

Standaard is de Passat Highline Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm) en het R-Line exterieur- en interieurpakket met lederen bekleding. En om je Passat Variant Highline Business R helemaal af te maken, is hij nu ook nog uitgerust met een gratis DSG-automaat ter waarde van € 2.900. Bij aanschaf van een Passat Highline Business R profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 7.980,-. De Touran Highline Business R is nu scherp geprijsd voor € 44.430,-.

Nieuwsgierig naar de Passat Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact