Broekhuis

Volkswagen Passat Variant - Business Editions

De Volkswagen Passat Variant  is de Volkswagen die geavanceerder en verfijnder is dan ooit te voren en ook nog eens beschikt over een zee aan ruimte. Deze compromisloze station is nu speciaal voor de zakelijke rijder leverbaar in twee uitvoeringen die helemaal passen bij de wensen van de zakelijke rijder. U kunt kiezen u de Business- en Business R modellen deze zijn naast rijk uitgerust ook nog eens leverbaar  tegen een voordelige prijs én gunstige bijtelling.

Passat Variant Comfort Business

Standaard is de Passat Variant Comfortline Business uitgerust met onder andere lichtmetalen velgen 'Aragon', telefoonvoorbereiding 'Plus', Discover Media, App-Connect,en handsfree achterklep (d.m.v. Easy Open functie). Bij aanschaf van een Passat Variant Comfort Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 4.800,-. De Passat Variant Comfort Business is nu scherp geprijsd voor € 41.270,-.

Passat Variant Elegance Business R

Standaard is de Passat Elegance Business R uitgerust met onder andere lichtmetalen velgen 'Sebring', Discover Pro, R-line bodykit, Digital Cockpit, Adaptive Cruise Control, handsfree achterklep (d.m.v. Easy Open functie). Bij aanschaf van een Passat Variant Elegance Business R profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 6.100,-. De Passat Variant Highline Business R is nu scherp geprijsd voor € 43.271,-.

Nieuwsgierig naar de Passat Variant Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact