Broekhuis

Volkswagen Tiguan - Business Editions

De Volkswagen Tiguan is gemaakt voor ieder terrein, met een zee aan ruimte en robuuste looks. Deze topklasse SUV is nu speciaal voor de zakelijke markt leverbaar in twee uitvoeringen die zeer voordelig geprijsd zijn en leverbaar zijn met een gunstige bijtelling. Of u nu kiest voor een Tiguan Comfortline Business of de Highline Business R, u weet één ding zeker; hij beschikt altijd over de opties die u als zakelijke rijder prettig vindt.

Tiguan Comfortline Business

Standaard is de Tiguan Comfortline Business uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief o.a navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm). En dankzij de elektrisch bedienbare achterklep komt u nooit handen tekort. Bij aanschaf van een Tiguan Comfortline Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 3.000,-. De Tiguan Comfortline Business is nu scherp geprijsd voor € 35.800,-.

Tiguan Highline Business R

Standaard is de Tiguan Highline Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief o.a navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm) en het R-Line exterieurpakket met 19-inch velgen. De elektrisch bedienbare achterklep maakt de auto helemaal af. Bij aanschaf van een Tiguan Highline Business R profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 3.900,-. De Touran Highline Business R is nu scherp geprijsd voor € 44.360,-.

Nieuwsgierig naar de Tiguan Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact