Broekhuis
Volkswagen - DSG-actieVolkswagen - DSG-actie

DSG-actie

Nu tijdelijk slechts € 500,- of zelfs helemaal gratis


Neem contact op

Kies voor comfort, kies voor de tijdelijke DSG-actie!

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld. Omdat we jou ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare, of zelfs volledig gratis, DSG-automaat. Interesse? Bekijk onderstaande modellen of neem contact op met één van onze Volkswagen-vestigingen. 

VW Golf Variant - DSG-actie

Golf Variant

Tijdelijk slechts € 500,-

VW Tiguan Allspace - DSG-actie

Tiguan Allspace

Tijdelijk slechts € 500,-

VW Passat - DSG-actie

Passat

Op alle Business uitvoeringen gratis inbegrepen

VW Passat Variant - DSG-actie

Passat Variant

Op alle Business uitvoeringen gratis inbegrepen

 

Voordelen van de DSG-automaat

Volkswagen DSG-actie - Voordeel 1: Extra snel optrekken

Extra snel optrekken

Het bijzondere van de DSG-automaat is dat hij voorzien is van twee assen, een voor de oneven en een voor de even versnellingen. Hierdoor voorziet deze automaat in een soepele schakel tussen de versnellingen zonder tijdverlies. Daardoor trekt u een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat. Ook zorgt het snelle schakelen voor een minder hoog verbruik.

Volkswagen DSG-actie - Voordeel 2: Sportieve rijervaring

Sportieve rijervaring

Naast een snellere acceleratie en een minder hoog verbruik, voorziet de DSG-automaat ook in een extra sportieve rijbeleving. Zo schakelt u hiermee vloeiend terug wanneer u afremt voor bijvoorbeeld een bocht om vervolgens weer vloeiend op te schakelen als u uit de bocht komt. Afhankelijk van het door u gekozen model beschikt u ook over flippers achter het stuur of knoppen op het stuur waarmee u zelf kunt schakelen.

De actievoorwaarden van de DSG-actie

Je ontvangt de standaard gratis DSG automaat Business-modellen van de Passat, Passat Variant en Arteon. Op alle uitvoeringen van de Golf Variant, Tiguan en Tiguan Allspace ontvang je een DSG automaat voor slechts € 500. Deze actie is geldig t/m 30 september 2020. 

Contact