Broekhuis
Volkswagen - DSG-actieVolkswagen - DSG-actie

DSG-actie


Neem contact op

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat u niet eens doorhebt dat u van versnelling bent gewisseld. Omdat we u ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare DSG-automaat.

VW Golf Variant - DSG-actie

Volkswagen T-Roc

T-Roc 1.5 TSI
Tijdelijk slechts € 500,- voor een DSG-automaat

 

VW Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace

Tiguan Allspace
Standaard met DSG-automaat

Voordelen van de DSG-automaat

Volkswagen DSG-actie - Voordeel 1: Extra snel optrekken

Extra snel optrekken

Het bijzondere van de DSG-automaat is dat hij voorzien is van twee assen, een voor de oneven en een voor de even versnellingen. Hierdoor voorziet deze automaat in een soepele schakel tussen de versnellingen zonder tijdverlies. Daardoor trekt u een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat. Ook zorgt het snelle schakelen voor een minder hoog verbruik.

Volkswagen DSG-actie - Voordeel 2: Sportieve rijervaring

Sportieve rijervaring

Naast een snellere acceleratie en een minder hoog verbruik, voorziet de DSG-automaat ook in een extra sportieve rijbeleving. Zo schakelt u hiermee vloeiend terug wanneer u afremt voor bijvoorbeeld een bocht om vervolgens weer vloeiend op te schakelen als u uit de bocht komt. Afhankelijk van het door u gekozen model beschikt u ook over flippers achter het stuur of knoppen op het stuur waarmee u zelf kunt schakelen.

De actievoorwaarden van de DSG-actie

Deze acties zijn geldig vanaf 9 april tot en met 28 mei 2021 en gelden voor een auto uit voorraad of bij het bestellen van een nieuwe Volkswagen. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. De inruilpremie is niet van toepassing bij Private Lease of Operational lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan.

Contact