Broekhuis
Elektrische VolkswagenElektrische Volkswagen

Elektrische Volkswagen rijden


Ontdek aanbod

Volkswagen is er van overtuigd dat elektrisch rijden voor iedereen is. Zo kunt u volledig elektrisch rijden maar ook kiezen voor een hybride techniek. Bij een plug­­­­­­­-in hybride wordt de auto aangedreven door zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Wanneer u kiest voor een volledig elektrische Volkswagen zijn er diverse mogelijkheden die we graag met u bespreken.

Volkswagen e-up!

Volkswagen e-up!

De Volkswagen e-up! is uw ideale reispartner met een ruime actieradius. Dankzij zijn compacte bouw en allerlei slimme innovaties heeft Volkswagen de actieradius weten te vergroten. Zo rijdt u nu met een volle accu tot wel 250 kilometer (WLTP).

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische Volkswagen e-Golf staat voor duurzaam rijden. Een ruime actieradius, een stille motor en luxe opties. Deze maken dat u extra comfortabel in deze volledig elektrische auto rijdt. Met een volle batterij rijdt u al tot 230 kilometer (WLTP) en in 9,6 seconden accelereert deze sportieve auto van 0-100 km/u.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 1st komt als eerste naar Nederland in de tweede helft van 2020. Deze limited edition wordt later gevolgd door de complete line-up van de Volkswagen ID.3. De lijn is uitgerust met een uitvoering die met een 45 kWh accu voorziet in een actieradius van 330 km. Daarna volgt een uitvoering met een middelgrote accu van 58 kWh die u tot wel 420 km brengt op één lading. De uitvoering met de grootste accu (77 kWH) heeft zelfs een actieradius van 550 km.

De toekomstige modellen van Volkswagen de ID. Crozz, ID Vizzion en de ID. Buzz

De ID. Crozz is een crossover die de kracht van een SUV combineert met de elegantie van een coupé. Het Volkswagen busje is in een elektrisch jasje gegoten. De Volkswagen ID. Vanaf 2022 gaat de ID. BUZZ in productie.

Elektrisch rijden; de kosten

De aanschafprijs van een elektrische Volkswagen lijkt in eerste instantie hoog, maar wanneer u naar het totale kostenplaatje kijkt valt het toch mee zo is elektriciteit natuurlijk een stuk goedkoper dan brandstof. Ook zijn de onderhoudskosten voor een elektrische auto een lager doordat de motor een stuk minder complex is.

Contact