Broekhuis
Privé financieren

Privé financieren


Wilt u een splinternieuwe Volkswagen rijden zonder daarvoor uw spaarrekening te hoeven plunderen? Dan is het Volkswagen Privé Plan de uitkomst voor u. Met het Volkswagen Privé Plan kunt u een nieuwe Volkswagen financieren voor een vast bedrag per maand. Het bijzondere aan deze financieringsvorm is dat het Volkswagen Privé Plan een de aflossingsvrije “slottermijn” in de financiering meeneemt, dit scheelt u aanzienlijk in de maandlasten.

De Voordelen van Volkswagen Privé Plan

  1. Laag maandbedrag door slim gebruik slottermijn;
  2. één vast laag maandbedrag;
  3. flexibele financiering geheel op uw wensen afgestemd;
  4. alles eenvoudig te regelen bij Broekhuis Volkswagen.

Hoe werkt deze financiering

Samen met de Volkswagen adviseur kiest u de Volkswagen uit die u graag wilt rijden. Vervolgens kijken we samen hoeveel u kunt lenen. De prijs van de auto min eventuele inruilauto en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nodig heeft om de Volkswagen die u wilt te kunnen kopen. Vervolgens spreken wij de looptijd af en u betaalt een maandbedrag dat bestaat uit aflossing en rente.

In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije slottermijn. Dit is anders dan bij gewone financieringen. Daar betaalt u rente en aflossing over het gehele bedrag. Met het Volkswagen Privé Plan niet, daar is namelijk alles afgestemd op de gebruiksduur van de Volkswagen en de restwaarde. Of de slottermijn betaalt u geen aflossing maar alleen rente.

Heeft u vragen over het Volkswagen Privé Plan? Neem dan contact met ons op.

Volkswagen Privé Plan in 1 minuut.

Contact