Broekhuis

Maak kennis met de ID.4 GTX


DE VOLKSWAGEN ID.4 GTX

Ontdek de Volkswagen ID.4 GTX bij Broekhuis Volkswagen.
Tijdens de ID.4 GTX Roadshow kunt u ver voor de marktintroductie kennis maken met de ID.4 GTX. Deze sportieve uitvoering van de ID.4 heeft een elektromotor op zowel de voor- als achteras en beschikt over een indrukwekkende 200 kw/299 pk.

U kunt de ID.4 GTX bekijken en proefrijden bij Broekhuis. 

                                                                                                                                   Plan een proefrit

Voor een sportieve rit

Door en door sportief, dat is de ID.4 GTX. En dat voelt u als u rijdt. Allemaal dankzij de perfect afgestelde vering en schokdempers. En met Progressive Steering wordt de rijdynamiek nog soepeler. Of u nu in de stad of op een plattelandsweg vol bochten rijdt, uw rij-ervaring is altijd optimaal - 480 duurzame kilometers* lang.

De kracht van een SUV

Op elk terrein even krachtig. Met z’n vierwielaandrijving brengt de ID.4 GTX u waar u moet zijn. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat ook de voorwielen aangedreven worden, wanneer u dat wilt. Samen hebben de motoren een vermogen van 220 kW/299 pk**. Dat betekent onder andere van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconde. En kiest u voor de tractiemodus? Dan heeft u extra grip en blijft uw ID.4 beter op de weg - zelf als het glad wordt.

Maak indruk met kleur

Met uw eigen keuzes springt de ID.4 GTX er echt uit. Kies uw favoriete kleur voor een indrukwekkend contrast met het zwarte dak. En natuurlijk vindt u de kenmerkende GTX-stijl ook terug in het interieur. Met sportieve details, gekleurde stiksels en kleuraccenten op het dashboard en de deuren. Wanneer u uw handen op het stuur met de letters GTX legt, wilt u maar één ding: starten.

Contact