Broekhuis

Rijd een ID.3 vanaf €195,- per maand

Uniek financieringsaanbod inclusief onderhoudscontract


Bekijk voorraad

Uniek financieringsaanbod inclusief onderhoudscontract

Overweegt u de overstap naar elektrisch rijden? De 100% elektrische Volkswagen ID.3 staat voor u klaar met een speciaal financieringsaanbod. U rijdt deze elektrische hatchback 5 jaar lang voor slechts € 195,- per maand met het aantrekkelijke financieringstarief van 2,99%, inclusief een onderhoudscontract zodat u geen omkijken heeft naar extra onderhoudskosten*.

 

Kiest u voor het rijden van de VW ID.3, dan kiest u voor extra voordelig rijden. Brandstofkosten, of eigenlijk laadkosten zijn aanzienlijk lager en u kunt aanspraak maken op € 2.000,- overheidssubsidie, wat u later in één keer uitbetaald krijgt. Daarbij kunt u ook een laadpaal mee financieren, deze combinatie financiert u al vanaf € 220,- per maand!

 

Kortom, alles voor het rijden van de elektrische Volkswagen ID.3 vindt u nu extra voordelig bij Broekhuis. Na vijf jaar bepaalt u of u de auto afkoopt door de slotsom af te lossen of om een andere auto te gaan rijden! 

 

 


Bent u klaar voor de overstap naar de Volkswagen ID.3? We maken graag een persoonlijk inruilvoorstel voor u, zodat het overstappen nog gemakkelijker wordt. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Vraag uw dealer voor een berekening op maat. Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services, een handelsnaam van DFM N.V. DFM N.V. staat onder nummer 31018376 ingeschreven in het handelsregister en is gevestigd te Amersfoort. DFM N.V. staat Ingeschreven in het AFM register onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Contact