Broekhuis

Financier de ID.3 vanaf € 195,- p/m

Inclusief onderhoudscontract!


Neem contact op

Uniek financieringsaanbod inclusief onderhoudscontract

Overweegt u de overstap naar elektrisch rijden? De 100% elektrische Volkswagen ID.3 staat voor u klaar met een speciaal financieringsaanbod. U rijdt deze elektrische hatchback 5 jaar lang voor slechts € 195,- per maand met het aantrekkelijke financieringstarief van 2,99%, inclusief een onderhoudscontract zodat u geen omkijken heeft naar extra onderhoudskosten*.

Afhankelijk van de inruilwaarde van uw auto kunt u zonder uw spaargeld aan te breken de Volkswagen ID.3 rijden die na de looptijd van de financiering volledig van u kan zijn. Daarnaast vindt er geen tussenkomst van de bank plaats.

Ontdek onze voorraad en profiteer nu van dit unieke financieringsaanbod!

 

Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Vraag uw dealer voor een berekening op maat. Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services, een handelsnaam van DFM N.V. DFM N.V. staat onder nummer 31018376 ingeschreven in het handelsregister en is gevestigd te Amersfoort. DFM N.V. staat Ingeschreven in het AFM register onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Alles goed gefinancierd

Kiest u voor het rijden van de VW ID.3, dan kiest u voor extra voordelig rijden doordat u brandstof inwisselt voor elektriciteit; geen wegenbelasting en lagere brandstofkosten. Financier nu naast de Volkswagen ID.3 inclusief onderhoudscontract ook de laadpaal mee en verzeker uzelf van het complete pakket. Dit alles kunt u nu exclusief bij Broekhuis voordelig financieren vanaf € 220,- per maand.

 

€ 2.000,- overheidssubsidie

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunt u bij de overheid ook nog € 2.000,- subsidie aanvragen, wat u later in één keer uitbetaald krijgt!

 

Kortom, alles voor het rijden van de elektrische Volkswagen ID.3 vindt u nu extra voordelig bij Broekhuis. Na vijf jaar bepaalt u of u de auto afkoopt door de slotsom af te lossen of om een andere auto te gaan rijden!

 

Neem contact op Bekijk voorraad


Neem contact met ons op

Bent u klaar voor de overstap naar de Volkswagen ID.3 met dit unieke financieringsaanbod? Wij maken graag een persoonlijk inruilvoorstel voor u, zodat het overstappen nog gemakkelijker wordt. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij vrijblijvend contact met u op over de mogelijkheden.  

 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact