Broekhuis

Volkswagen acties


De scherpste Volkswagen acties bij Broekhuis

Bij Broekhuis bent u op juiste plek wanneer u op zoek bent naar een scherpe acties op de nieuwste Volkswagen’s. We hebben altijd acties  op diverse Volkswagen-modellen; zo weet u zeker dat u bij ons altijd een Volkswagen vindt met veel klantvoordeel. Maar niet alleen op nieuwe Volkswagen's bieden wij klantvoordeel: ook hebben wij verschillende acties  op opties, onderhoud, onderdelen en accessoires.

Business-modellen

Business-modellen

Zoekt u de perfecte Volkswagen voor al uw zakelijke kilometers? U profiteert tot en met 30 augustus 2021 van korting oplopend tot € 3.300,- op geselecteerde modellen.

Inruilvoordeel

Ruil t/m 30 augustus 2021 uw oude auto voor een nieuwe Volkswagen en ontvang bovenop de inruilwaaarde van uw auto extra voordeel oplopend tot € 2.000,-

Krijg € 4.000 duurzaamheidspremie op uw ID.3 1st uit voorraad

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. Dat betekent dat u, of u hem nu zakelijk of als particulier koopt, voor uw ID.3 1ST Plus en 1ST Max uit voorraad maar liefst € 4.000 minder betaalt. Interesse? Neem contact met ons op. 

DSG-Actie

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos. Nu tijdelijk slechts € 500,- of zelfs standaard op uw Volkswagen!


Contact