Broekhuis
Volkswagen Business-modellenVolkswagen Business-modellen

Volkswagen Business-modellen


Bekijk de business-modellen

De scherpste Volkswagen acties bij Broekhuis

Bij Broekhuis bent u op juiste plek wanneer u op zoek bent naar een scherpe acties op de nieuwste Volkswagen’s. We hebben altijd acties  op diverse Volkswagen-modellen; zo weet u zeker dat u bij ons altijd een Volkswagen vindt met veel klantvoordeel. Maar niet alleen op nieuwe Volkswagen's bieden wij klantvoordeel: ook hebben wij verschillende acties  op opties, onderhoud, onderdelen en accessoires.

Volkswagen business-modellen

Business-modellen

Zoekt u de perfecte Volkswagen voor al uw zakelijke kilometers? U profiteert tot en met 30 december van korting oplopend tot € 5.250,- op geselecteerde modellen!

Volkswagen Inruilvoordeel

Inruilvoordeel

Ruil tot en met 30 december uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en ontvang bovenop de inruilwaarde van uw auto extra voordeel oplopend tot € 2.000,-!

Volkswagen - Weer op weg

Weer op weg met Broekhuis Volkswagen

Gaat u deze zomer op pad met uw Volkswagen? U profiteert tijdelijk van veel voordeel op onderhoud en diverse accessoires. 

Volkswagen Private Lease

Volkswagen Private Lease

Een Volkswagen onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand? Private lease nu een Volkswagen vanaf slechts € 259,- per maand. Ontdek het aanbod bij Broekhuis Lease.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. De e-Golf is nu beschikbaar tegen een bijtelling van slechts 8%. Bij Broekhuis profiteert u nu standaard van € 6.000,- voordeel bij aanschaf van een e-Golf. 

Contact