Broekhuis
Volkswagen Business-modellenVolkswagen Business-modellen

Volkswagen Business-modellen


Bekijk de business-modellen

De scherpste Volkswagen acties bij Broekhuis

Bij Broekhuis bent u op juiste plek wanneer u op zoek bent naar een scherpe acties op de nieuwste Volkswagen’s. We hebben altijd acties  op diverse Volkswagen-modellen; zo weet u zeker dat u bij ons altijd een Volkswagen vindt met veel klantvoordeel. Maar niet alleen op nieuwe Volkswagen's bieden wij klantvoordeel: ook hebben wij verschillende acties  op opties, onderhoud, onderdelen en accessoires.

Volkswagen Kenteken Korting

Kenteken Korting

Zoekt u een nieuwe Volkswagen? Wij hebben ruim 50 Volkswagen op kenteken klaarstaan voor u met korting oplopend tot maximaal € 7.500,-!

Volkswagen DSG-actie

DSG-actie

Rijd nu nog comfortabeler in een Volkswagen met de slimme DSG-automaat. U ontvangt hem nu op enkele modellen gratis of voor slechts € 500,-!

Business-modellen

Zoekt u de perfecte Volkswagen voor al uw zakelijke kilometers? U profiteert nu tijdelijk van korting oplopend tot € 5.250,- op geselecteerde modellen!

Volkswagen Inruilvoordeel

Inruilvoordeel

Ruil tot en met 29 juni uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen en ontvang bovenop de inruilwaarde van uw auto extra voordeel oplopend tot € 3.000,-!

Volkswagen - Weer op weg

Weer op weg met Broekhuis Volkswagen

Gaat u deze zomer op pad met uw Volkswagen? U profiteert tijdelijk van veel voordeel op onderhoud en diverse accessoires. 

Contact