Menu
Broekhuis

Het herfstweer heeft na een hele lange nazomer nu eindelijk zijn intrede gedaan. De eerste echte koude temperaturen zijn deze week al geweest, het is dus nu de hoogste tijd om u voor te bereiden op het echte koude winter. Bij Broekhuis Volkswagen bedrijfswagens helpen wij u graag veilig de wintermaanden door met een voordelige set winterbanden maar ook met de speciale wintercheck.

Bandenwissel

Bij Broekhuis Volkswagen bedrijfswagens is het winterklaar maken van uw bedrijfswagens nu wel heel voordelig. We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, eventueel ook op uw huidige velg vanaf slechts € 89,- . 

Wintercheck

Naast een goede set winterbanden is het natuurlijk ook belangrijk om uw bedrijfswagen te checken. Broekhuis Volkswagen bedrijfswagens doet dit graag voor u met de speciale wintercheck. Hierbij ontvangt u een gratis accu. Met deze check wordt uw Volkswagen bedrijfswagen op 20 essentiële punten gecheckt voor slechts € 16,50. Zo weet u zeker dat u de nattigheid, en soms gevaarlijke wegen zonder problemen deze winter kunt betreden met uw bedrijfswagen.

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Onbezorgd de winter door met kor...

Na een lange zomer, waarin wij m...


Laat nu uw Volkswagen occasion c...

De occasionmarkt is groot; in 20...


Heropening Broekhuis Volvo Groni...

Donderdag 29 november was de fee...


Exclusief VIP Event

Vrijdag 23 november was tijdens ...


Eindejaarsdeals met voorraadvoor...

Met de Eindejaarsdeals van ŠKODA...


10 dagen lang hoge inruilpremies...

Dit is het moment om een nieuwe ...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


< terug