Broekhuis

In 1938 kwam de eerste Volkswagen; de Volkswagen Kever op de markt. Wanneer u een Volkswagen occasion koopt, zit u bij Broekhuis goed. Wij hebben namelijk altijd veel Volkswagens occasions voor u klaarstaan. Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Volkswagen gecontroleerd is door onze monteurs voordat er een koopt? Kies dan voor een Volkswagen occasion van ons. Wist u dat een tweedehands auto ook veel voordelen biedt? Zo heeft u veel meer auto voor een lagere prijs dan een nieuwe auto.

Benieuwd of wij een Volkswagen occasion hebben die bij uw wensen aansluit? Ontdek dan onze voorraad tweedehands Volkswagens.

Uw officiële Volkswagen dealer

Volkswagen heeft een divers modellenaanbod. Het belangrijkste model is natuurlijk de Golf die in veel verschillende carrosserievormen verkrijgbaar is. Maar ook speelt Volkswagen in belangrijke rol in het campacte stadsauto segment met onder andere de Up en de Polo. Een ander vooraanstaand model van Volkswagen is de Passat. Daarnaast zijn er nog een aantal ruimere auto’s zoals de Touran en de suv’s; de Tiguan en Touareg. Onlangs zijn er ook diverse modellen op de markt gekomen zoals de twee compacte cross-vers; de T-Roc en de T-Cross. Of de coupé-achtige sedan de Arteon.  

Een tweedehands Volkswagen die gekocht is bij een officiële merk dealer is altijd betrouwbaar, de onderhoudshistorie is bekend en ook is het duidelijk dat er geen gebreken zijn. Bij een officiële merkdealer ontvangt u altijd garantie, gedegen advies en over de onderhoudshistorie van de tweedehands Volkswagen weten wij ook alles.

Broekhuis garantie op Volkswagen occasions

Een Broekhuis occasion is altijd grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. 

Contact