Broekhuis
Volkswagen onderhoudVolkswagen onderhoud

Broekhuis Volkswagen is uw officiële dealer

Vakkundig, snel en trefzeker onderhoud


Als officiële Volkswagen dealer is Broekhuis dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie. U kunt bij ons terecht voor elk type onderhoud en reparatie van uw Volkswagen. Dagelijks werken wij hard aan ons motto ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen wij niet alleen vandaag maar ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden.

APK
Om uw verkeersveiligheid te bevorderen bent u verplicht uw auto jaarlijks te laten keuren tijdens de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (diesel/gas modellen vanaf drie jaar oud) en kost bij Broekhuis Volkswagen slechts € 30,- all-in. Wij controleren uw Volkswagen dan op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Combineert u uw APK met onderhoud? Dan voeren wij de APK gratis voor u uit!

Plan uw APK

ONDERHOUD & REPARATIE
Transparantie, dat is wat wij beloven als u naar onze werkplaats komt. Zo voeren wij onderhoud en reparatie alleen uit wanneer dit nodig blijkt. Daarbij kunt u rekenen op snelle, vakkundige en trefzekere service, doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur.

Meer over Onderhoud & Reparatie

Onderhoudsmogelijkheden

EXPRESS SERVICE

Een klein defect? Kleine moeite voor ons om te herstellen! Heeft uw Volkswagen een defect lampje, lekke band, een leeg oliereservoir of lege accu? Kom langs bij onze Express Service en we helpen u zo weer op weg. Onze vakkundige monteurs staan graag voor u klaar, een afspraak maken is zelfs niet nodig.
Kom langs in een Broekhuis Volkswagen vestiging

VOLKSWAGEN ECONOMY SERVICE

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Dan komt u in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties dankzij onze Economy Service. Hiermee profiteert u van lage onderhoudsprijzen doordat onze Volkswagen specialisten gebruikmaken van Economy Onderdelen, 100% Volkswagen en inclusief 2 jaar garantie, maar wel een stuk voordeliger. Combineert u de Economy Service met APK, dan is de laatstgenoemde gratis. Daarnaast kunt u rekenen op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie in heel Europa.
Ontdek de Economy Service

AIRCO-ONDERHOUD

Werkt de airconditioning in uw Volkswagen niet meer naar behoren? Wij kunnen het functioneren van de airco controleren en uw airconditioning onderhouden. Voor slechts € 19,95 checken wij de airco. Onderhoud nodig? Vanaf € 139,- kunnen wij uw airco onderhouden inclusief geurbehandeling. Zo kunt u weer koel en met schone lucht dankzij het filter op pad. Vanaf modeljaar 2016 kost airco-onderhoud € 189,- i.v.m. het gebruik van een ander koudemiddel.
Plan uw Airco-onderhoud

WINTER- & ZOMERCHECK

Onbezorgd rijden begint bij de conditie van uw Volkswagen. Is deze klaar voor het aankomende seizoen? Winterse omstandigheden vragen hele andere vaardigheden van uw auto dan wanneer het hoog zomer is. Tijdens de Zomer- of Wintercheck controleren wij uw Volkswagen op de meest essentiële punten. Voor slechts € 19,95 weet u zeker of uw Volkswagen klaar is voor het aankomende seizoen!
Plan een Seizoenscheck

WERKPLAATSAFSPRAAK

Is uw Volkswagen toe aan onderhoud of reparatie? Via onze online werkplaatsplanner kunt u eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak maken. Selecteer de werkzaamheden die wij voor u mogen uitvoeren, kies een dag en tijdstip, vul uw gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt direct een bevestiging via de e-mail. We zien u graag in één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen!
Maak een werkplaatsafspraak

Contact