Broekhuis

Volkswagen Economy Service

Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen. 


Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Kom dan langs voor de Economy Service van Volkswagen. Hiermee heeft u de zekerheid van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs. Wanneer u uw Volkswagen regelmatig laat controleren en onderhouden, voorkomt u de kans op dure reparaties.

Wist u dat een onderhoudsbeurt iedere 2 jaar of 30.000 kilometer nodig is? Tijdens de Economy Service wordt uw Volkswagen geïnspecteerd door onze technici. Zijn onderzoeken en onderhouden uw Volkswagen volgens fabrieksvoorschriften en gebruiken hierbij alleen originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft uw Volkswagen voor 100% Volkswagen.

Voordelen van Volkswagen Economy Service:

  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden;
  • altijd gebruik van originele onderdelen;
  • altijd lage onderhoudsprijzen;
  • toegang tot de Volkswagen Mobiliteitsservice;

  • gekwalificeerde Volkswagen monteurs;
  • gratis APK in combinatie met een Economy Service Onderhoudsbeurt;
  • gratis pechhulp binnen Europa

Volkswagen hanteert vaste lage reparatie- en onderhoudsprijzen voor alle oudere Volkswagen modellen. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van Economy Service.

Plan direct een werkplaatsafspraak

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud bij Volkswagen-dealer?
De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.
Hoeveel voordeel krijg ik met de Economy Service?
Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.
Wat is in de prijs inbegrepen?
In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.
Gratis pechhulp?
De Volkswagen mobiliteitsservice ontvang je na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijg je gratis pechhulp in Europa. Je hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die je bij pech verder helpt. Dit bespaart je al snel € 100 per jaar! 
Gratis APK bij onderhoud?
Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 25 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren. 
Nieuwe banden, is de dealer duurder?
Zijn de banden van je Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je terecht bij de Volkswagen-dealer. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in de Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. 
2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?
Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij de Volkswagen dealer ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij je Volkswagen-dealer zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk alle garantievoorwaarden hier.

Contact