Broekhuis

Wanneer u kiest voor Broekhuis Volkswagen weet u zeker dat uw auto volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden daarnaast ontvangt u gratis pechhulp tot de volgende onderhoudsbeurt. Tevens heeft u op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen onderdelen die vervangen zijn 24 maanden garantie. Hier vindt u meer informatie over de Onderhoud & Reparatietarieven

Onderhoudsintervallen

Uw rijgedrag is bepalend voor de onderhoudsintervallen van uw Volkswagen. De meeste Volkswagens van na 2001 zijn voorzien van een speciale onderhoudstechnologie. Dit houdt in dat de auto een boardcomputer heeft, die op basis van rijgedrag het onderhoudsmoment bepaalt. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar. Deze technologie heet verlengde onderhoudsinterval. De werkzaamheden aan deze onderhoudsbeurt zijn voor een deel altijd hetzelfde en voor een deel variabel en afhankelijk van model en aantal kilometers en/of jaren. Rijdt u meer dan 15.000 km per jaar? Dan is onderhoud volgens verlengde intervallen het voordeligst. Blijft u binnen die 15.000 kilometer? Dan bent u voordeliger uit met onderhoud volgens vaste intervallen.

Onderhoudsbeurten

Broekhuis biedt verschillende vormen van onderhoud voor uw Volkswagen. Al dan niet in combinatie met APK of andere werkzaamheden.

Airco-onderhoud

Tijdens airco-onderhoud controleren en reinigen wij de airconditioning van uw auto, inclusief geurbehandeling. Wanneer wij tijdig dit onderhoud voor u uitvoeren, dan werkt de airco op volle kracht, wordt de vorming van bacteriën en schimmels voorkomen, ruikt uw auto fris en wordt de kans op dure reparaties verkleind. Is uw Volkswagen van een modeljaar voor 2016? Dan betaalt u € 139,-,voor het airco-onderhoud. Is uw Volkswagen vanaf modeljaar 2016? Dan betaalt u € 189,-.

Plan een afspraak

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst. De kleine beurt is ieder jaar of bij maximaal 15.000 km. (Deze beurt is geschikt voor de Lupo, up! en Fox)
kernpunten:

  • Motorolie en oliefilter vervangen;
  • remschijven- en blokken controleren;
  • gratis APK-keuring.

Grote beurt

De grote beurt gaat een stuk verder dan een kleine. Uiteraard worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. Zo wordt de olie ververst , de remmen getest, het interieurfilter vervangen en periodiek wordt ook het luchtfilter vervangen. Vervolgens wordt de motorafstelling gecontroleerd en eventueel bijgesteld. De wielen en banden worden ook nog gecontroleerd. Verder inspecteert de monteur de volgende zaken: accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen. Als finishing touch worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.
kernpunten:

  • Uitgebreide inspectie volgens fabrieksvoorschriften;
  • alle aan slijtage onderhevige onderdelen worden gecontroleerd en eventueel vervangen na overleg met u en met een heldere prijsopgave vooraf;
  • APK gratis inclusief afmeldkosten en milieumeting voor Volkswagen Inclusief leden;
  • originele onderdelen met twee jaar garantie;
  • uw gratis pechhulp (Mobiliteitsgarantie) wordt weer verlengd.

Plan direct uw onderhoud

Meer over Volkswagen onderhoud te weten komen?

Bekijk de video.
 

Contact