Broekhuis

Volkswagen checks

Diverse Volkswagen checks waardoor u met een goed gevoel de weg op gaat.


Voor kleine defecten, controles, welkomstcheck of een airco-controle kunt u bij Broekhuis Volkswagen terecht. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Express service

Voor kleine defecten aan uw Volkswagen hebben wij de Express service. Een defect lampje of een lekke band. Met de Express service bent u weer snel op weg. Terwijl u wacht worden kleine problemen snel en vakkundig verholpen.

Welkomstcheck

Voor € 39,- controleert Broekhuis Volkswagen uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Volkswagen en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Volkswagen.

Winter- & zomercheck

Wanneer u onbezorgd met uw auto op vakantie wilt kunt u gebruik maken van de Winter- of Zomercheck. Wij checken, voor slechts € 19,95,  uw Volkswagen dan op de meest essentiële punten zodat u zeker weet wat de staat van uw auto is. 

Airco-check/onderhoud

Voor slechts € 19,95 controleren wij of uw airco goed is.  Als er onderhoud nodig is, dan betaalt u slechts € 99,-. Met de voordelige geurbehandeling van slechts € 39,- wordt uw airco weer volledig gedesinfecteerd en voorkomt u nare geurtjes. Op tijd onderhoud verkleint u de kans op dure reparaties.

Airco Geurbehandeling

Een airco geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s worden beperkt. Wij adviseren dit een keer per jaar te laten doen.

Airco-onderhoud

Draait de airco van uw Volkswagen op halve kracht en kwam er uit de check dat onderhoud noodzakelijk is? Dan is het tijd voor airco-onderhoud. Dan bent u weer zeker van een heerlijk fris klimaat in uw Volkswagen en heeft u een hele dure reparatie uitgespaard. Voor slechts € 99,- ontvangt u een complete Volkswagen Airco Servicebeurt inclusief geurbehandeling. 

Eén van deze checks laten uitvoeren?

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Contact