Menu
Broekhuis

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

9
Gebaseerd op
47 beoordelingen
46
aanbevelingen

Gemiddeld

9.1
24
beoordelingen

Aanschaf auto

9.1
18
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8
5
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Perik

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Netjes geholpen


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 1 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Vonk

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben goed geholpen, alleen ben ik nog maar 1 keer geweest bij het ophalen van mijn laatste auto en dat is 2 jaar geleden


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 29 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben altijd naar tevredenheid geholpen bij onderhoudsbeurt en schade


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Bestel proces nieuwe lease auto is prima begeleid


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Frans van den Braak

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Nvt


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Janssen

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8


Prima Broekhuis ervaring. Enkel schadereparatie kan beter.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

T.T.L. Oosterwijk BV H van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


zoals ik van jullie gewend ben alles goed geregeld


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Hele persoonlijk advies en zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen/geholpen.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Klumper

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Netjes te woord gestaan. En service is prima.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 11 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Eos

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Duidelijke afspraken.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 28 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Sjoerd Dekker

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben snel en goed geholpen.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 21 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vakwerk en hele goed service, vriendelijk personeel, kan niet beter!


  • Broekhuis Peugeot Lelystad
  • Datum geplaatst: 17 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf Plus

Cees Alberts

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Perfect, de dag na aflevering werd ik gebeld hoe mijn ervaring was met met de auto en hoe de kermis was verlopen.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 30 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen New Beetle Cabriolet

Cees Alberts

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Perfect, de dag na aflevering werd ik gebeld hoe mijn ervaring was met met de auto en hoe de kermis was verlopen.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 30 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen New Beetle Cabriolet

Van Ingen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen ! Vakmensen met aandacht voor de klant . Ga zo door.


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 17 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Van Rooij

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Goed geholpen


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Bakker Bos

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


van het eerste bezoek tot de overdracht van de auto en de uitleg over de auto na twee week . Gewoon super.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 12 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Arnold van Barreveld

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn zeer prettig geholpen! Adequaat en goede communicatie. De bezichtiging vd auto en proefrit kon niet doorgaan door een pech geval, savonds kwam Erik vd Berg bij ons thuis met de auto en konden we in onze eigen wijk een proefrit genieten, goed te weten dat wij in Amersfoort wonen. Verkooo van de auto dus gewoon bij ons thuis! Net zoals vroeger de SRV wagen! Uniek en meer dan gebruikelijk klantvriendelijk en behulpzaam! Echt top👍


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 29 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ben uitstekend geholpen door de verkoop, ook op het gebied van garantie zijn ze thuis


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede ontvangst, verkoper luisterde goed naar mijn wensen. Aflevering was goed verzorgd


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Golf


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug