Broekhuis

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.9
Gebaseerd op
54 beoordelingen
52
aanbevelingen

Gemiddeld

9
28
beoordelingen

Aanschaf auto

9.2
20
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

7.2
6
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Eising

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 3


Niet onafhankelijk! Alleen maar merken die Broekhuis voert en alleen bij eigen dealerbedrijf. Het is de vestzak die de broekzak vult. Goed verhaal maar voor de bestuurder van de auto niet een enkel extraatje in uitvoering te behalen. Dat advies mag een plaatselijke dealer geven maar de auto niet leveren. Doe mij maar onafhankelijke leasemaatschappij met vrije merk en dealer keuze.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 13 januari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


ik wordt altijd goed en snel geholpen vakmensen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 12 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Lupo

z zecevic

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik word goed geholpen door Marcus Driessen


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 15 december 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben goed en snel geholpen!


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 13 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Up

Maassen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed geholpen door Jeroen; aardig en eerlijk.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 6 december 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Up

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Rijssen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben heel prettig geholpen. Het is net of je thuis komt. Er hangt een hele goede sfeer.


  • Broekhuis Peugeot Rijssen
  • Datum geplaatst: 29 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Hensens

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Geen bijzonderheden


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 19 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Perik

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Netjes geholpen


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 1 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Vonk

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben goed geholpen, alleen ben ik nog maar 1 keer geweest bij het ophalen van mijn laatste auto en dat is 2 jaar geleden


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 29 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben altijd naar tevredenheid geholpen bij onderhoudsbeurt en schade


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Bestel proces nieuwe lease auto is prima begeleid


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Frans van den Braak

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Nvt


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Janssen

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8


Prima Broekhuis ervaring. Enkel schadereparatie kan beter.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

T.T.L. Oosterwijk BV H van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


zoals ik van jullie gewend ben alles goed geregeld


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Hele persoonlijk advies en zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen/geholpen.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Klumper

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Netjes te woord gestaan. En service is prima.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 11 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Eos

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Duidelijke afspraken.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 28 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Sjoerd Dekker

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben snel en goed geholpen.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 21 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vakwerk en hele goed service, vriendelijk personeel, kan niet beter!


  • Broekhuis Peugeot Lelystad
  • Datum geplaatst: 17 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf Plus

Cees Alberts

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Perfect, de dag na aflevering werd ik gebeld hoe mijn ervaring was met met de auto en hoe de kermis was verlopen.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 30 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen New Beetle Cabriolet


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Broekhuis contact