Broekhuis

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

9.1
Gebaseerd op
31 beoordelingen
31
aanbevelingen

Gemiddeld

9.2
19
beoordelingen

Aanschaf auto

9
12
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Bakker Bos

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


van het eerste bezoek tot de overdracht van de auto en de uitleg over de auto na twee week . Gewoon super.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 12 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Passat

Arnold van Barreveld

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn zeer prettig geholpen! Adequaat en goede communicatie. De bezichtiging vd auto en proefrit kon niet doorgaan door een pech geval, savonds kwam Erik vd Berg bij ons thuis met de auto en konden we in onze eigen wijk een proefrit genieten, goed te weten dat wij in Amersfoort wonen. Verkooo van de auto dus gewoon bij ons thuis! Net zoals vroeger de SRV wagen! Uniek en meer dan gebruikelijk klantvriendelijk en behulpzaam! Echt top👍


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 29 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ben uitstekend geholpen door de verkoop, ook op het gebied van garantie zijn ze thuis


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede ontvangst, verkoper luisterde goed naar mijn wensen. Aflevering was goed verzorgd


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig contact, to the point.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 31 mei 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen en goede informatie voor uitvoering


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 13 mei 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Fox

Doeleman

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd vriendelijk. Altijd transparant en duidelijk. Altijd in het belang van mij als klant.


  • Broekhuis Skoda Emmen
  • Datum geplaatst: 11 mei 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Up

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Snelle en goeie service. Goed ontvangen en geholpen door de medewerker ter plaatse. Goed advies mogen ontvangen en tips mbt onderhoud.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 27 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

M. berendsen

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Professioneel en klantvriendelijk.


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 26 april 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Transporter

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prima service


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 19 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Sharan

Lammert Haverkamp

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


ik ben goed geholpen


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 4 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Fijne service met vervangend vervoer


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 8 maart 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Fox

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Was goede ontvangst heel correct en gezielig En goede uitleg


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 8 maart 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Groot Roessink

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijke bejegening, zowel telefonisch als bij de receptie van de werkplaats


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 17 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf Plus

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


ik ben prettig geholpen door verkopster


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 16 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Golf Sportsvan

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Verkoper was goed maar ik mocht geen proefrit maken.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 16 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Up

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Netjes gebeld over de meerkosten van de reparatie


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 15 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Hoeksma

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Patrick is echt een prettige verkoper en weer hoe en wanneer hij op de achtergrond moet blijven en wanneer naar voren te treden. Als zeer aangenaam ervaren!


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 15 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik kreeg snel een reactie terug, op mijn vraag de auto nog beschikbaar was, waarin ik interesse in had. Ook ben ik vriendelijk geholpen


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 25 januari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Polo

A Ben Charif

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn goed geholpen. De verkopers waren erg aardig en behulpzaam.


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 19 december 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volkswagen Golf


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug