Broekhuis
Volkswagen servicesVolkswagen services

Volkswagen Services


Wanneer u een nieuwe Volkswagen rijdt verwacht u de hoogste kwaliteitsnormen en veel rijplezier. Mocht er toch een probleem of defect voordoen dan kunt u gebruik maken van de services van Volkswagen.

Services uitgelicht:

Volkswagen Garanties

Volkswagen Garanties

Wanneer er een onverwacht defect aan uw Volkswagen ontstaat, heeft u standaard fabrieksgarantie. Zo weet u zeker dat eventuele problemen aan uw auto goed en vakkundig worden opgelost. Aanvullend kunt u nog kiezen voor een extra garantie. Hiermee verlengt u de garantie met 24 maanden.
Lees meer
Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie

Wanneer u rijdt in een nieuwe Volkswagen bent u verzekerd van 24 maanden mobiliteitsgarantie. Blijft u uw Volkswagen onderhouden door een Volkswagen dealer dan behoudt u de gratis pechhulp. Mocht u ooit met pech langs de weg stil komen te staan dan helpt de Volkswagen pechhulp u weer op weg 24/7 en in bijna heel Europa.
Lees meer
Extra services Volkswagen

Extra services

Broekhuis Volkswagen heeft diverse extra services op het gebied van diefstalpreventie, sleutelservice maar ook bieden wij diverse mogelijkheden voor navigatie-updates en vervangend vervoer.
Lees meer
Mijn Volkswagen App

Mijn Volkswagen App

Altijd en overal verbonden met uw Volkswagen, dat kan met de Mijn Volkswagen app. Wanneer u de speciale Connected Car module heeft laten inbouwen in uw Volkswagen gaat er met de Mijn Volkswagen App een wereld aan connectiviteit voor u open.
Lees meer
Volkswagen Onderdelen & Accessoires

Onderdelen & Accessoires

Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij onze bedrijven terecht. Vanwege onze schaalgrootte hebben we altijd een grote hoeveelheid onderdelen en accessoires op voorraad liggen. U kunt naast originele Volkswagen onderdelen ook bij ons terecht voor universele onderdelen.
Lees meer
Volkswagen schadeherstel

Schadeherstel

U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de elf Broekhuis schadebedrijven.
Lees meer

Contact