Broekhuis
Volkswagen servicesVolkswagen services

Broekhuis Volkswagen is uw officiële dealer


Rijden in uw Volkswagen moet zo plezierig en onbezorgd mogelijk zijn. Met de services van Broekhuis Volkswagen doen wij er alles aan om u optimale mobiliteit zonder zorgen te bieden. Dit doen wij door vakkundig onderhoud & reparatie te bieden, maar ook door diverse services te bieden.

Software updates & Terugroepacties (Recalls)
Elektrificatie, toenemende Europese eisen en zaken als connectiviteit maken dat voertuigen steeds geavanceerder zijn. Software updates vanuit de fabriek kunnen wij kosteloos voor u uitvoeren tijdens onderhoud. Dankzij deze updates blijft uw auto zo zuinig, schoon en veilig mogelijk functioneren.

Soms constateert de fabrikant een fout in de fabricage van uw voertuig, dan wordt deze teruggeroepen. Deze zogeheten terugroepactie of recall is altijd gratis voor u als berijder. Sommige recalls dienen wij als dealer zo spoedig mogelijk uit te voeren vanwege de veiligheid van de inzittenden, indien dit het geval is dan ontvangt u hierover een brief. De meeste terugroepacties kunnen wij vaak verhelpen zonder dat u daarvan hinder ondervindt, doordat wij ze direct uitvoeren wanneer uw auto al in onze werkplaats is voor een andere afspraak.

Services uitgelicht

Volkswagen Garanties

VOLKSWAGEN GARANTIES

Met de aankoop van een nieuwe Volkswagen heeft u standaard 4 jaar garantie (elektrische modellen 2 jaar garantie), 3 jaar lakgarantie, 8 jaar hoogvoltaccu-garantie en 12 jaar carrosseriegarantie. Belangrijk hierbij is wel dat u uw Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden, daarbij ontvangt u dan ook gratis pechhulp in Nederland en heel Europa. Bent u voor onderhoud of reparatie bij ons in de werkplaats geweest? Dan ontvangt u 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen onderdelen.
Bekijk ons aanbod
Mobiliteitsgarantie

MOBILITEITSSERVICE

Gaat er een rood waarschuwingslampje branden op uw dashboard of kunt u met uw Volkswagen niet meer naar de dichtstbijzijnde VW-dealer rijden als gevolg van een defect? De Volkswagen Mobiliteitsservice staat in heel Nederland en Europa voor u klaar. Bel bij pech in Nederland naar 0800 – 555 70 00 en bij pech in het buitenland naar +31 800 555 70 00.
Bekijk de Mobiliteitsservice
VERVANGEND VERVOER

VERVANGEND VERVOER

Uw weg vervolgen terwijl wij aan uw Volkswagen werken? Dat kan met vervangend vervoer. Uiteraard kunt u voordelig een Volkswagen huren voor de periode dat uw Volkswagen bij ons in de werkplaats staat. U huurt een Volkswagen up! al vanaf € 30,- per dag, inclusief BTW en 100 vrije kilometers. Hoeft u niet ver weg? Stap dan op één van onze gratis leenfietsen. Geeft u van tevoren even door of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer? Dan reserveren wij een auto of leenfiets voor u!
Plan een werkplaatsafspraak
NAVIGATIE UPDATE

NAVIGATIE UPDATE

Het wegennet wordt continu aangepast, waardoor het kan gebeuren dat uw Volkswagen navigatie sommige nieuwe wegen nog niet kent met ongewenst oponthoud als resultaat. Met een navigatie-update bent u verzekerd van de meest actuele kaarten. Broekhuis Volkswagen biedt updates voor deze navigatiesystemen: Discover, RNS/MFD en Maps+More.
Neem contact op voor een update
EXTRA SERVICES

EXTRA SERVICES

Bij Broekhuis Volkswagen bent u verzekerd van nog veel meer services. Zo kunnen wij uw nieuwe aanwinst controleren tijdens de Occasioncheck, kunnen wij ondersteunen bij diefstel preventie, staan we klaar als u uw sleutel kwijt bent en introduceren wij Car-Net. Daarnaast kunt u de Mijn Volkswagen App downloaden waarmee u nog meer uit uw Volkswagen kunt halen.
Ontdek onze extra services

Contact