Broekhuis

Extra services


Volkswagen extra services:

Diefstal preventie

Uw Volkswagen is een waardevol bezit wij begrijpen dus als geen ander dat u deze wilt beveiligen tegen diefstal. Daarom biedt Broekhuis Volkswagen u het anti-diefstalpakket, de Mijn Volkswagen app of het voertuigvolgsysteem Mi50.
Lees meer

Sleutel kwijt

Mocht u de sleutel van uw Volkswagen kwijt zijn, kunnen wij voor u een nieuwe sleutel regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de sleutelcode door te geven (deze vindt u op het zwarte label die u bij uw sleutel heeft ontvangen) en een kopie van uw legitimatie en kenteken te overhandigen. U ontvangt dan van ons binnen 48 uur een nieuwe sleutel.
neem contact met ons op

Navigatie update

Het wegennet wordt continu aangepast het kan dus gebeuren dat uw Volkswagen navigatie bepaalde wegen niet kent. Met een navigatie-update heeft u weer de meest actuele kaarten op uw navigatiesysteem. Broekhuis Volkswagen biedt updates voor de volgende navigatiesystemen: Discover, RNS/MFD en Maps+More.
neem contact met ons op

Mijn Volkswagen app

Met de Mijn Volkswagen App weet u echt alles over uw Volkswagen en bent u ook altijd met hem verbonden. De app stuurt continu belangrijke informatie van uw auto naar uw mobiel. Om van alle functionaliteiten gebruik te maken moet u de Connected Car module in uw auto hebben, deze kunt u bij ons bestellen en laten inbouwen.
Lees meer

Volkswagen vervangend vervoer

Heeft u bij Broekhuis Volkswagen een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw auto en heeft u vervangend vervoer nodig? Dan hebben wij keuze uit verschillende alternatieven om mobiel te blijven. Van gratis leenfiets, haal- en brengservice en autoverhuur.
Lees meer

Contact