Broekhuis
Volkswagen extra servicesVolkswagen extra services

De extra services van Broekhuis Volkswagen

Persoonlijke service staat voorop


Wat uw Volkswagen ook nodig heeft, de medewerkers van Broekhuis Volkswagen zullen het voor u regelen op een zo persoonlijk en efficiënt mogelijke manier. Of het nu gaat om het diefstal te voorkomen, het vervangen van een zoekgeraakte sleutel of een navigatie update; bij Broekhuis Volkswagen staat persoonlijke service voorop.

Volkswagen extra services

MIJN VOLKSWAGEN APP

MIJN VOLKSWAGEN APP

Met de Mijn Volkswagen App en bijbehorende module bent u altijd en overal verboden met uw Volkswagen. De module stuurt continu alle belangrijke informatie over uw Volkswagen naar uw mobiele telefoon. Wat dacht u bijvoorbeeld van het aantal gereden kilometers of de bandenspanning? Ook kunt u direct een melding maken wanneer uw Volkswagen gestolen is.
Download de Mijn Volkswagen App
DIEFSTAL PREVENTIE

DIEFSTAL PREVENTIE

Uw Volkswagen is waardevol, daarom begrijpen wij als geen ander dat u deze extra wilt beveiligen tegen diefstal. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden om uw Volkswagen extra te beveiligen. Mogen wij uw auto uitrusten met het anti-diefstalpakket of het voertuigvolgsyteem Mi50? Ook kunt u via de Mijn Volkswagen App uw auto extra beveiligen.
Lees meer
SLEUTEL KWIJT

SLEUTEL KWIJT

Bent u onverhoopt de sleutel van uw Volkswagen kwijtgeraakt? Dan kunnen wij een nieuwe sleutel voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is een kopie van uw legitimatie en kentekenbewijs te overhandigen en de sleutelcode door te geven. Deze code vindt u op het zwarte label die u bij de sleutel heeft ontvangen. U ontvangt dan al binnen 48 uur een nieuwe sleutel.
Neem contact op
OCCASIONCHECK

OCCASIONCHECK

Een Volkswagen gekocht? Voor slechts € 59,- controleert een specialist van Broekhuis Volkswagen uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Volkswagen en krijgt u advies van onze technische expert over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een veilig en onbezorgd gevoel in uw ‘nieuwe’ Volkswagen.
Maak een afspraak
We Connect

We Connect

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe auto's van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kunt u uw Smartphone koppelen met uw Volkswagen via de 'We Connect app' en heeft u toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus. Ontdek het connectiviteitsaanbod van We Connect.
Ontdek We Connect

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact