Broekhuis
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Altijd mobiel.


Vanzelfsprekend is er bij ons  voordelig een Volkswagen huurauto beschikbaar bij reparatie of onderhoud. Als u vooraf kenbaar maakt dat u gebruik wilt maken van een huurauto reserveren wij deze direct voor u. Zo kunt u gebruik maken van een Volkswagen up! voor € 35,- per dag.

Per dag is maximaal 100 km vrij. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Informeer naar de voorwaarden en tarieven in onze vestiging.

Haal- en brengservice

Naast vervangend vervoer kan u ook gebruik maken van de haal- en brengservice van Broekhuis Volkswagen. U kan kiezen uit 3 varianten.

  • Wij halen uw auto op de afgesproken tijd op, bij u thuis of bijvoorbeeld op uw werk. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, wordt uw auto weer netjes terug gebracht. Of;
  • Wij brengen u naar uw bestemming in de buurt, of;
  • Wij halen uw Volkswagen op en laten gelijk vervangend vervoer bij u achter.

Informeer naar de tarieven en voorwaarden van deze service. De bedragen zijn afhankelijk van de te rijden afstand.

Leenfiets

De Broekhuis Volkswagen leenfiets is een moderne fiets voorzien van alle gemakken. De leenfiets is gratis. Handig als uw Broekhuis Volkswagen dealer bij u in de buurt zit.

Om er zeker van te zijn dat de leenfiets beschikbaar is raden wij u aan om bij het maken van uw afspraak door te geven dat u gebruik wil maken van de leenfiets.

Neem contact met ons op

Contact