Broekhuis

Klaar voor de zomer


Is uw Volkswagen al klaar voor de zomer?

Nu is het moment om uw Volkswagen volledig zomerklaar te maken. Vervang nu uw winterbanden voor zomerbanden. Ook is het begin van de zomer het moment om uw airco te laten controleren en onderhouden. En heeft u avonturen met de auto gepland? Rust uw auto nu extra voordelig uit dankzij diverse aanbiedingen op accessoires!

Onderstaande acties gelden tot en met 31 augustus 2021.

Zomercheck & airco onderhoud

Er staan weer mooie avonturen op u te wachten deze zomer. Ga goed voorbereid op weg en laat uw auto controleren op 20 punten voor slechts €20,- en krijg een gratis koelbox t.w.v. €49.95. Zo bent u klaar voor ieder avontuur en kunt u genieten van de zomer. Plan nu gemakkelijk online een afspraak in onze werkplaats. 

Is de airco toe aan onderhoud? Dan kunnen wij hem onderhouden vanaf € 139,- (modeljaar t/m 2015). Is uw Volkswagen van modeljaar 2016 of jonger? Dan kunnen wij de airco onderhouden vanaf € 189,-.

Waarom airco-onderhoud?

  • Voorkom kostbare reparaties
  • Profiteer van een optimale werking van het systeem
  • Geniet van koele en schone lucht

Zomerbanden


Zijn uw zomerbanden check? Wij controleren ze graag voor u zodat u zeker weet dat u comfortabel en veilig op weg gaat. En bent u toe aan nieuwe zomerbanden? Dan is er goed nieuws: we hebben ruim keuze in zomerbanden met extra hoge kortingen!

Accessoires


We denken graag met u mee! Daarom bent u bij Broekhuis Volkswagen aan het juiste adres voor Originele Volkswagen Accessoires. Heeft u mooie avonturen met uw Volkswagen op de planning? Ga goed voorbereid én uitgerust op pad met accessoires die uw reis nog comfortabeler maken! Check snel welke accessoires u nu extra voordelig kunt aanschaffen.

Diverse accessoires

  • Allesdragers voor €199,-
  • Bagagebox vanaf €199,-
  • Fietsendrager vanaf €339,-

Contact