Volvo XC90 D4 Geartronic 90th Anniversary

De Volvo XC90 is de zakenauto van het jaar 2017, dat is natuurlijk niet zo vreemd. De XC90 is de nieuwe standaard op het gebied van design, technologie en veiligheid. Het interieur van de XC90 straalt pure luxe uit, aan elk detail is gedacht. Zoals je van het Zweedse Volvo kunt verwachten zit de XC90 vol met innovatieve technologieën die de veiligheid en het comfort verhogen.

De Volvo XC90 D4 Geartronic 90th Anniversary is voorzien van het complete Business Pack Connect. Daarnaast heeft u op deze ruime en luxe Volvo 20 inch velgen, Park Assist camera, metallic lak, Volvo On Call en het verlichtingspack 2. Een zeer complete Volvo voor een uiterst voordelige prijs.

Kiest u voor de Volvo XC90, dan kiest u voor een auto met een 100% Zweeds hart. U rijdt de stijlvolle Volvo XC90 D4 Geartronic 90th Anniversary nu met een extra voordeel  tot € 8.500,- en daarmee is hij rijklaar al verkrijgbaar vanaf € 69.995,- .


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Broekhuis contact