Broekhuis
Care by VolvoCare by Volvo

Care by Volvo

Hét flexibele alles-in-één abonnement


Neem contact op

Hét flexibele alles-in-één abonnement

Bij Volvo denken wij graag met u mee. Daarom willen we autorijden niet alleen zo veilig mogelijk maken, maar ook zo gemakkelijk mogelijk. Hoe? Door mee te gaan met de tijd en in te spelen op de behoefte van u als klant.

In de wereld van nu hebben mensen steeds meer behoefte aan gemak, digitale en gepersonaliseerde ervaringen, transparantie, flexibiliteit en duurzaamheid. Op deze ontwikkeling speelt private lease goed in. Hiermee kunt u een zo zuinig mogelijke auto rijden tegen een vast maandtarief voor een bepaalde looptijd zonder u nog zorgen te hoeven maken om het onderhoud, belastingen en verzekeringen. Autorijden wordt zo steeds gemakkelijker.

Bij Volvo gaan we nog een stap verder, wij vinden dat een nieuwe auto kiezen net zo eenvoudig moet zijn als het kiezen van een nieuw telefoonabonnement of een streamingdienst. Daarom lanceert Volvo: Care by Volvo.

Care by Volvo; zo werkt het

Naast kopen en leasen introduceert Volvo nu de abonnementsvorm Care by Volvo. Hiermee sluit u een maandelijks abonnement af op een nieuwe Volvo die u geheel naar wens kunt samenstellen. Alles wat bij het rijden in een Volvo komt kijken is inbegrepen: belasting, verzekering, onderhoud, service, reparaties, winterbanden én een WiFi hotspot. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken.

Om ook flexibiliteit te bieden kunt u Care by Volvo 30 dagen uitproberen, zonder verplichtingen. Als u daarna besluit een abonnement af te sluiten, heeft u daarna een opzegtermijn van 3 maanden. Na de opzegtermijn bent u vrij van verplichtingen met betrekking tot de Volvo en kunt u het abonnement aanpassen, stopzetten of een andere Volvo kiezen.

Het verschil tussen private lease en Care by Volvo

Hoewel de mogelijkheden van private lease vrijwel gelijk zijn aan die van Care by Volvo is er één groot verschil: de flexibiliteit van het maandelijks opzeggen van het abonnement. Met private lease sluit u een contract af voor een bepaalde looptijd, gemiddeld tussen de 48 en 60 maanden. Met Care by Volvo begint u vrijblijvend met een proefperiode van 30 dagen, waarna u eventueel een abonnement afsluit wat u daarna maandelijks kan wijzigen of stopzetten. Het enige waar u rekening mee dient te houden bij het wijzigen of stopzetten is een opzegtermijn van 3 maanden. Zo heeft u dus met Care by Volvo geen lange termijn verplichting zoals dat wel gebruikelijk is bij private lease.

Zo sluit u een Care by Volvo abonnement af:

Stap 1.

Kies uw Volvo
Van de Volvo S60 tot de Volvo XC90; kies uw model en personaliseer deze.

Stap 2.

Meld u aan
Sluit een abonnement af door al uw gegevens achter te laten

Stap 3.

Wacht de levering af
De levertijden zijn afhankelijk van de door u gekozen Volvo. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met uw Broekhuis Volvo dealer.

Stap 4.

Geniet van uw Volvo
Uw Volvo is geleverd waardoor u optimaal kunt genieten van onbezorgd rijden en de flexibiliteit die daarbij hoort dankzij Care by Volvo.

Benieuwd geworden naar Care by Volvo? Neem contact op met uw Broekhuis Volvo dealer!

Contact