Broekhuis
Volvo - ClubbonusVolvo - Clubbonus

De Volvo Clubbonus

Succes bereiken we samen


Sinds 1994 is Volvo partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Daarbij investeert het merk al 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. Hierbij ligt de laatste 12 jaar de focus op talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport, zowel nationaal als lokaal.

Partner van hockey

Volvo neemt de rol als partner van hockey erg serieus. Dit zien wij doordat Volvo onze Volvo vestigingen stimuleert om samen te werken met de hockeyclubs in de regio. Om dit aan te moedigen, wordt de samenwerking van onze Volvo dealers met hockeyverenigingen beloond met de Volvo Clubbonus.

Hoe werkt de Volvo Clubbonus?

Wanneer een hockeyvereniging een partnership heeft met een Broekhuis Volvo vestiging, worden de leden of de ouders/verzorgers van leden aangemoedigd om een aankoop te doen of een leasecontract af te sluiten bij onze Volvo vestiging.

Bij elke aankoop of lease van een nieuwe Volvo door leden of de ouders/verzorgers van leden ontvangt de vereniging een bonus van € 1.000,-. Wordt er een Volvo Selekt Occasion gekocht door leden of de ouders/verzorgers van leden? Dan ontvangt de betreffende hockeyvereniging een bonus van € 500,-.

Volvo Clubbonus - Hockeybal

 

Partner van de KNHB

Als partner van de KNHB ziet u de betrokkenheid van Volvo terug als shirtsponsor en partner van Jong Oranje, als sponsor van internationale hockeyevenementen in Nederland en als betrokkene bij regionale en landelijke talentontwikkeling van de KNHB.

Volvo Clubbonus - Volvo V60

 

Wilt u meer weten over de Volvo Clubbonus?

Bekijk de details

Contact