Broekhuis
Elektrische Volvo rijdenElektrische Volvo rijden

Elektrische Volvo rijden?


Ontdek aanbod

Een Volvo is veilig, comfortabel en ook nog eens emissie vrij wanneer u voor een elektrische Volvo kiest. Wanneer u besluit om duurzamer te gaan rijden zijn er verschillende elektrische opties. U kunt kiezen voor een volledig elektrische auto, maar ook voor een hybride techniek. Bij een plug­­­­­­­-in hybride wordt de auto aangedreven door zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Onder de naam Volvo Recharge brengt Volvo de komende tijd een aantal oplaadbare Volvo’s, zowel volledig elektrische als plug-in hybride uit. In de komende vijf jaar zal er ieder jaar een nieuwe elektrische Volvo op de markt komen. Hiermee moet in 2025 de helft van alle Volvo-verkopen een volledig elektrisch model zijn.

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

De XC40 Recharge is een compacte urban SUV die kracht en veiligheid biedt. De Volvo XC40 Recharge is niet alleen de eerste volledig elektrische Volvo, maar beschikt ook als eerste over een gloednieuw infotainmentsysteem met Google’s besturingssysteem Android. Twee 300 kW elektrische motoren leveren u een actieradius op van meer dan 400 kilometer (WLTP)

 


Plug-in hybride Volvo’s

Welke Volvo u ook kiest, er is er altijd een met een uiterst efficiënte plug-in hybride technologie. Zo zijn de drie Volvo SUV’s, de Volvo XC40, XC60 en XC90 alle drie leverbaar als plugin hybride. Liever een stationwagen? Ook de Volvo V90 en V60 zijn leverbaar met plugin hybride technologie en hetzelfde geldt voor de S90 en S60 sedan.

Elektrisch rijden; de kosten

Het is een misvatting dat elektrisch rijden duurder is dan het rijden van een brandstof aangedreven motor. Door de aanschafprijs lijkt het in eerste instantie wel duurder, maar wanneer u het totale kostenplaatje erbij pakt zult u zien dat dit niet het geval is.  De onderhoudskosten voor een elektrische auto zijn namelijk een stuk lager. Ook is elektrisch laden een stuk goedkoper dan brandstof tanken. Hierdoor bent u qua energiekosten met een elektrische auto gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten.

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

 

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk

 

Ontdek de laadoplossingen

Contact