Broekhuis
Volvo - Gratis laadstroomVolvo - Gratis laadstroom

Een jaar lang gratis laadstroom

Bij alle Volvo Plug-In Hybrids


Bestelt u voor 15 april 2020 uw nieuwe plug-in hybride Volvo? Dan ontvangt u een jaar lang gratis laadstroom. Deze actie sluit naadloos aan bij het doel van Volvo om tegen 2040 klimaatneutraal te zijn.

Bekijk de voorraad

Rijd elektrisch en ontvang een vergoeding van Volvo

Om u aan te moedigen om uw nieuwe Volvo Plug-In Hybrid zo duurzaam mogelijk te gebruiken, heeft Volvo een exclusieve actie opgezet. Alle nieuwe Volvo Plug-In Hybrids die besteld zijn tussen 16 oktober 2019 en 15 april 2020 komen in aanmerking voor een jaar gratis laadstroom.

Via de Volvo on Call app kunt u vanaf mei eenvoudig bijhouden hoeveel stroom u verbruikt en hoeveel uw auto elektrisch heeft gereden. Aan de hand van die gegevens zult u de vergoeding naar verwachting in de tweede helft van 2021 ontvangen. De vergoeding zal berekend worden op basis van de kilowatt uren die u laadt tussen mei 2020 en mei 2021. Het te vergoeden bedrag is vastgesteld op € 0,21 inclusief BTW per kWh.

De actie is ook van kracht voor zakelijke klanten (met uitzondering van huurauto’s) en wanneer u een Care by Volvo abonnement heeft. Wel dient u minimaal 1 jaar in dezelfde auto te rijden.

Volvo - Duurzame kilometers

Duurzame kilometers

Een van de doelen van Volvo is om tegen 2040 klimaatneutraal te zijn. Een van de eerste stappen naar dit doel was om van alle Volvo modellen een plug-in hybride uitvoering aan te bieden. Dit in combinatie met een jaar lang gratis stroom moet bijdragen aan het te behalen doel.

Volvo - Overzicht in de app

Overzicht in de app

Met de Volvo on Call app kunt u binnenkort uw elektriciteitsverbruik bijhouden. Ook ziet u hoeveel u elektrisch heeft gereden met uw Volvo. In mei zal er een update van de app beschikbaar zijn. Deze is noodzakelijk om de vergoeding te ontvangen, doordat Volvo de app gebruikt voor de berekening.

Voorwaarden:

  • Geldig op bestellingen tussen 16 oktober t/m 15 april 2020;
  • het te vergoeden bedrag is vastgesteld op € 0,21 inclusief BTW per kWh;
  • de vergoeding geldt tot een maximum van 3.000 kWh;
  • de berijder dient minimaal 1 jaar in de auto te rijden;
  • de update van Volvo on Call in mei 2020 is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor de actie;
  • u bent zelf verantwoordelijk voor eventuele fiscale consequenties.

Wilt u meer weten over de actie of direct een plug-in hybride Volvo bestellen? Neem contact op met één van onze Volvo-vestigingen.

Contact