Broekhuis
Volvo occasionsVolvo occasions

Volvo occasions


Bekijk het aanbod

Wanneer u op zoek bent naar een Volvo occasion dan bent u bij Broekhuis Volvo aan het juiste adres. Wij hebben altijd een grote voorraad aan Volvo occasions. Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Volvo gecheckt is door ervaren technici voordat u tot aanschaf overgaat? Kies dan voor een Volvo occasion van Broekhuis. Wist u dat een tweedehands auto ook veel voordelen bied? Zo heeft u veel auto voor een lagere prijs dan een nieuwe auto.

Benieuwd wat voor u de perfecte Volvo occasion is? Tussen onze ruime voorraad tweedehands Volvo’s staat ook voor u de perfecte auto. Daarnaast bieden wij ook Volvo Selekt occasions. Dit zijn auto’s jonger dan 5 jaar waar ook nog eens minder dan 150.000 km mee gereden is.

Uw officiële Volvo dealer

Wanneer u voor Volvo kiest, weet u een ding zeker, met de veiligheid van u en uw passagiers zit het altijd goed. Volvo ontwerpt auto’s die de mens op de eerste plaats zet, dit maakt Volvo anders dan haar concurrenten. Volvo laat met het design van zijn auto’s duidelijk zijn Scandinavische roots zien. Het premium merk Volvo blijft zich altijd ontwikkelen om zo aan de hoge maatstaven te voldoen op het gebied van veiligheid en connectiviteit. Tevens werkt Volvo aan een toonaangevende visie voor een volledig elektrische toekomst.

Waarom kiezen voor ons als officiële Volvo dealer? Wanneer u een tweedehands Volvo koopt, twijfelt u wellicht of de auto betrouwbaar is, wat de onderhoudshistorie van de auto is en of er geen gebreken zijn. Wanneer u voor een Volvo merkdealer kiest, hoeft u hier niet over te twijfelen. U heeft namelijk altijd garantie, gedegen advies en over het onderhoud van de tweedehands Volvo weten wij ook alles.  

De populairste Volvo’s

Het aanbod aan Volvo’s is enorm daarom hebben wij voor u alvast de populairste tweedehands Volvo’s op een rijtje gezet.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor Volvo XC60 occasions,  XC90 occasionsV90 occasionsS60 occasions en de S90 occasions.

Broekhuis garantie op Volvo occasions

Wanneer u een occasion bij Broekhuis Volvo koopt, weet u altijd zeker dat deze een grondige inspectie heeft gehad. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor een tweetal afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. Benieuwd naar de afleverpakketten? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Contact