Broekhuis
Volvo onderhoud & service Volvo onderhoud & service

Onderhoud & service


Onderhoud & service

Volvo APK

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Volvo banden

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw Volvo en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand daarom is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw Volvo tegen scherpe prijzen. 

Broekhuis Volvo Jaarbeurt

Broekhuis Volvo Jaarbeurt

Is uw Volvo 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis Volvo speciaal voor u als Volvo-rijder de Jaarbeurt. 

Volvo onderdelen & accessoires

Onderdelen & accessoires

Op zoek naar onderdelen of accessoires? Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij onze Broekhuis bedrijven terecht. 

 

Volvo schade

Schade

Heeft uw autoschade? U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven.

Volvo werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis Volvo voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis Volvo zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

Contact