Broekhuis
Volvo onderhoud & service Volvo onderhoud & service

Broekhuis Volvo is uw officiële dealer


Werkplaatsafspraak inplannen

Als officiële Volvo dealer is Broekhuis dé servicespecialist op het gebied van onderhoud en reparatie! U kunt bij ons terecht voor elk type onderhoud en reparatie van uw Volvo. Dagelijks werken wij hard aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen we u niet alleen vandaag maar ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden.

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (dieselmodellen vanaf drie jaar oud) en kost bij Broekhuis Volvo slechts € 25,- all-in. Tijdens de keuring controleren wij alle aspecten van uw Volvo op het gebied van veiligheid, inclusief roet-/viergasmeting en de RDW-afmelding.

ONDERHOUD & REPARATIE

Transparantie, dat is wat wij beloven als u naar onze werkplaats komt. Zo voeren wij onderhoud en reparatie enkel uit wanneer dit nodig is. Daarbij kunt u rekenen op vakkundige, snelle en trefzekere service, doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur.

SOFTWARE UPDATES & TERUGROEPACTIES (RECALLS)

Toenemende Europese eisen, elektrificatie en zaken als connectiviteit maken dat voertuigen steeds geavanceerder zijn. Software updates vanuit de fabriek kunnen wij kosteloos uitvoeren tijdens onderhoud. Dankzij deze updates blijft uw auto zo veilig, zuinig en schoon mogelijk functioneren. Soms constateert de fabrikant een fout in de fabricage van uw voertuig, dan wordt deze teruggeroepen. Deze zogehete terugroepactie of recall is altijd gratis voor u als klant. Sommige recalls dienen wij als dealer zo spoedig mogelijk uit te voeren vanwege de veiligheid van de inzittenden, dan ontvangt u hierover een brief. De meeste terugroepacties kunnen wij vaak verhelpen zonder dat u daarvan hinder ondervindt, doordat wij ze direct uitvoeren wanneer uw auto al in onze werkplaats is voor een andere afspraak.

Onderhoud & service

VOLVO JAARBEURT

Is uw Volvo 6 jaar of ouder en rijdt u maximaal 10.000 kilometer per jaar? Dan is de Broekhuis Volvo Jaarbeurt uitstekend onderhoud dat bij uw Volvo en rijstijl past. Dankzij o.a. een algehele controle, het verversen van de olie en het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof kunt u weer onbezorgd op weg. Volvo adviseert om deze jaarbeurt jaarlijks af te wisselen met een onderhoudsbeurt volgens Volvo richtlijnen.
Plan afspraak

VOLVO PERSONAL SERVICE

In onze Broekhuis Volvo werkplaatsen werken onze monteurs volgens Volvo Personal Service (VPS). Hierbij werken niet één maar twee monteurs tegelijk aan uw Volvo. Hierdoor wordt efficiënter gewerkt, wat de gemiddelde reparatietijd en werkplaatskosten verlagen. Daarbij heeft u persoonlijk contact met uw Personal Service Technician.
Plan afspraak
LEVENSLANGE GARANTIE

LEVENSLANGE GARANTIE

Als enige automerk ter wereld ontvangt u van Volvo levenslange garantie (Customer Life Time Parts Warranty) op originele Volvo onderdelen die door ons als officiële Volvo dealer gemonteerd worden. De garantie geldt vanaf de montage en dekt alle materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar. (uitgezonderd: slijtage gevoelige onderdelen)
Plan afspraak

GRATIS PECHSERVICE

Met een nieuwe Volvo profiteert u de eerste 3 jaar gratis van Volvo Assistance. Hiermee kunt u rekenen op hulp bij pech onderweg in Nederland en andere Europese landen. Na de eerste 3 jaar wordt Volvo Assistance jaarlijks als u uw Volvo één keer per jaar naar onze werkplaats als officiële Volvo dealer brengt voor onderhoud.
Plan afspraak

Contact