Broekhuis
Broekhuis Volvo ServicesBroekhuis Volvo Services

Services van Broekhuis Volvo


Wat uw Volvo ook nodig heeft, de medewerkers van Broekhuis zullen het voor u regelen op en zo persoonlijke en efficiënte manier mogelijk. Of het nu gaat om de nieuwste systemen, hulp onderweg of het tijdelijk leasen van een auto? Bij Broekhuis Volvo staat persoonlijke service voorop.

Volvo Customer Lifetime Parts Warrenty

Profiteer van levenslange garantie!

Als enige automerk ter wereld (!) ontvangt u van Volvo levenslange garantie* op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit dubbel voor dezelfde reparatie. De garantie geldt vanaf de montage en dekt alle materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

*Voorwaarden: de garantie geldt uitsluitend op montage en vervanging van originele Volvo onderdelen die gemonteerd zijn bij de officiële Volvo dealer en zolang u de Volvo in bezit heeft. De garantie is niet overdraagbaar. Uitgezonderd: slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, ruitenwissers, bougies, filters, lagers en de accu.


Volvo Personal Service

Volvo Personal Service

Volvo blijft innoveren, nu met een nieuwe werkwijze voor in de werkplaats. Volvo Personal Service (VPS) is zo ingericht dat er niet één maar twee monteurs tegelijk aan uw Volvo werken. Hierdoor wordt er sneller en effectiever gewerkt. Dit verlaagt de gemiddelde reparatietijd en de werkplaatskosten. Daarbij heeft u contact met uw Personal Service Technician die alles met u bespreekt met betrekking tot het onderhoud of de reparatie.


Care by Volvo

Care by Volvo

Het flexibele alles-in-één abonnement van Volvo, want bij Broekhuis Volvo denken wij graag met u mee. Met Care by Volvo sluit u een maandelijks abonnement af op een nieuwe Volvo, inclusief alle bijkomende zaken als onderhoud, belasting en verzekering.

Volvo Intellisafe

Volvo Intellisafe

Ga veilig onderweg met uw Volvo dankzij intelligente systemen. Het merk Volvo onderscheidt zich van andere automerken door de veiligheid in en om uw Volvo topprioriteit te maken. Hierom ontwikkelt het merk steeds meer innovaties die uw veiligheid moeten waarborgen.

Polestar Engineered Optimisation

Polestar Engineered Optimisation

Bij Broekhuis Volvo snappen wij dat u optimaal wilt genieten van uw Volvo. Dat u daarom soms kiest voor extra performance en een grote mate van pure elektrische trekkracht is geen verrassing! Wel dat wij zo’n motorsoftware-optimalisatie kunnen installeren voor slechts € 995,-.

Volvo Assistance

Volvo Assistance

Deze extra service van Volvo biedt u hulp bij pech onderweg in Nederland en andere Europese landen. Heeft u een nieuwe Volvo gekocht? Dan profiteert u de eerste 3 jaar gratis van Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance jaarlijks verlengd als u uw Volvo één keer per jaar naar onze garage brengt voor onderhoud.

 

Meer over Volvo Assistance

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact