Broekhuis
Volvo Personal ServiceVolvo Personal Service

Volvo Personal Service

U wordt sneller en effectiever geholpen


Volvo introduceert het nieuwe werkplaatsconcept Volvo Personal Service. Hiermee wordt de huidige werkwijze in de werkplaats aangepast, zodat u als klant sneller en effectiever geholpen wordt.

Maak een werkplaatsafspraak

Volvo Personal Service

Volvo blijft innoveren. Nu met een nieuwe werkwijze voor in de werkplaats. Volvo Personal Service (VPS) is zo ingericht dat er niet één maar twee monteurs tegelijk aan uw Volvo werken. Eigenlijk net als een pitstop. Hierdoor wordt er sneller en effectiever gewerkt in de werkplaats. Zo wordt de gemiddelde reparatietijd verlaagd, heeft u direct contact met uw Personal Service Technician en dalen de werkplaatstarieven.

Volvo Personal Service - Klaar terwijl u wacht

Klaar terwijl u wacht

Doordat er twee monteurs tegelijk aan uw auto werken, is uw auto sneller klaar in de werkplaats. Hierdoor kunnen we de meeste reparaties en onderhoudsbeurten al binnen een uur voltooien.  Een leenauto of onze breng- en haalservice worden hierdoor ook steeds minder nodig.

Volvo Personal Service - Werkplaatstarieven

Werkplaatstarieven

Doordat de werkplaatsbezoeken steeds korter en efficiënter worden, kunnen wij de tarieven voor een werkplaatsbezoek verlagen. Ook doordat extra services steeds minder nodig zullen zijn, kunnen we onze kosten daarvoor verlagen en dit voordeel aan de klant doorberekenen.

Wilt u meer weten over Volvo Personal Service? Neem contact op met één van onze Volvo-vestigingen.

Contact