Broekhuis

Ontvang een onderhoudsvoucher t.w.v. €450,-


Bekijk onze voorraad

Kies voor zekerheid met een Volvo Selekt occasion
Volvo Selekt is hét kwaliteitskeurmerk voor Volvo occasions. Deze auto’s voldoen aan een aantal strenge kwaliteitseisen, zodat u verzekerd bent van een jong gebruikte auto die uitgebreid gecontroleerd is.

Strenge kwaliteitseisen

Deze auto’s zijn jonger dan 5 jaar, hebben minder dan 150.000 kilometer gereden, beschikken over een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis, hebben 12 maanden onbeperkte kilometergarantie, zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus en gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten.

 

€ 450,- onderhoudsvoucher

De hele maand april ontvangt u een onderhoudsvoucher* t.w.v. € 450,- bij aanschaf van een Volvo Selekt occasion. Zo profiteert u niet alleen van scherp geprijsde kwalitatieve Volvo occasions, maar ook van voordeel in de werkplaats na aanschaf!


100 punten-check

Onze Volvo Selekt occasions zijn jonger dan 60 maanden met maximaal 150.000 gereden kilometers. Daarbij zijn ze voorzien van een complete onderhoudshistorie en worden ze voordat u achter het stuur stapt grondig gecontroleerd op meer dan 100 punten. 

1 jaar zekerheid

Bij aankoop van een Volvo Selekt occasion ontvangt u de eerste 12 maanden garantie, ongeacht het aantal gereden kilometers. Ook bent u het eerste jaar na aankoop verzekerd van 24/7 pechhulp in heel Europa dankzij Volvo Assistance. 

Omruilgarantie

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ruil daarom uw Volvo Selekt occasion binnen 30 dagen of 1.500 gereden kilometers desgewenst in voor een Volvo van vergelijkbare waarde. Plezierig rijden begint met een Volvo Selekt occasion. 

Een Broekhuis auto

Al onze medewerkers werken met één motto: alles voor een enthousiaste klant. Daarom staan we tijdens maar ook na uw aankoop graag voor u klaar. Dit doen wij met persoonlijk advies op maat en officieel onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschriften. 

Voorwaarden onderhoudsvoucher

  • Voucher is 13 maanden geldig vanaf ingangsdatum Volvo Selekt garantie (afleverdatum).
  • Voucher is niet inwisselbaar tegen contacten of andere producten/diensten.
  • Voucher is gekoppeld aan uw kenteken en hierdoor niet overdraagbaar aan derden.
  • Bedrag voucher is incl. btw

Contact