Lang wachten op een nieuwe auto?

Niet bij Broekhuis dankzij ruime voorraad!


Ontdek onze voorraad

Heeft u het nieuws gehoord over het wereldwijde tekort aan microchips? Door een tekort aan zogeheten semiconductors vertraagt de productie van nieuwe auto’s en bedrijfswagens bij diverse autofabrikanten. Hierdoor ontstaan langere levertijden van nieuwe auto’s.

Broekhuis: meer dan 2.500 nieuwe auto’s direct uit voorraad leverbaar

Door slim in te kopen heeft u bij Broekhuis geen last van lange levertijden! U heeft de keuze uit meer dan 2.500 nieuwe auto’s die direct uit onze voorraad leverbaar zijn. Ontdek ons diverse aanbod, waarmee u binnen 2 weken kunt rijden. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe auto. Niet gevonden wat u zocht? Bestel dan nu uw nieuwe auto bij Broekhuis.

 

Met meer dan 50 dealervestigingen werken we dagelijks aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’. Onze verkoopadviseurs staan dan ook graag voor u klaar om u een persoonlijk aanbod te doen!

 

Ontdek onze voorraad

Liever een nieuwe auto bestellen? Beslis dan nu!

Tussen onze voorraad niet de auto gevonden die u zocht? Bestel dan nú een nieuwe auto, zodat u zichzelf verzekert van één van de eerst beschikbare productieplaatsen. We staan voor u klaar om de nieuwe auto naar keuze samen te stellen en direct te bestellen. 

Ontdek per merk onze nieuwe modellen

Kies de service die bij u past

Bij Broekhuis kiest u de service die bij u past. Bestelt u uw nieuwe auto vanuit huis, of komt u liever naar de vestiging voor een proefrit? We staan zowel digitaal als in onze vestigingen graag voor u klaar. Of u nu een nieuwe auto vindt in onze voorraad of liever een nieuwe auto samenstelt en bestelt, met persoonlijke service die bij u past staan onze medewerkers voor u klaar!


Meer over het wereldwijde tekort aan microchips

Er is momenteel een wereldwijd tekort aan semiconductors, een microchip die gebruikt wordt bij de productie van nieuwe voertuigen. Deze ‘semiconductor bottleneck’ is ontstaan doordat leveranciers van de microchip hun aandacht verschoven naar onder andere de elektronicamarkt, toen diverse autofabrikanten als gevolg van de coronapandemie de fabrieksdeuren tijdelijk sloten.

 

Nu de auto-industrie versneld op gang komt, is de vraag naar de microchips momenteel groter dan er beschikbaar zijn. Door dit tekort moeten autofabrikanten het productieproces herindelen, waarbij soms gekozen wordt voor focus op één type model of voor het tijdelijk staken van de productie in zijn geheel. Hierdoor nemen levertijden van nieuwe voertuigen toe, waardoor u langer moet wachten op uw nieuwe auto.


Contact