Welke service past bij u?

Maak een afspraak in de vestiging of bezoek onze digitale showroom


Afspraak maken

Ook in deze bijzondere tijden blijft u onbezorgd mobiel met Broekhuis als uw partner in mobiliteit, zowel zakelijk als privé. Zo zijn onze werkplaatsen gewoon open en mogen wij ook weer de deuren openen van onze showrooms. Hierdoor kunt u op afspraak uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets bij ons bezichtigen en proefrijden. Blijft u liever thuis? Ook dan staan we graag voor u klaar met diverse services. Kies de service die bij u past!

Online oriënteren

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u zich online alvast oriënteren in onze digitale showroom! Hier vindt u ons volledige aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s, bedrijfswagens en motorfietsen.

Bekijk het aanbod

Bezichtigen en proefrijden

Heeft u een voertuig op het oog? Dan kunt u deze op een door u gekozen locatie of bij onze vestiging bezichtigen en proefrijden. Wilt u naar onze showroom komen? U bent meer dan welkom op afspraak en met in achtneming van de geldende maatregelen! Blijft u liever thuis? Ook dat is mogelijk. Onze verkopers nemen graag alle mogelijkheden met u door, zodat we u de service kunnen bieden die het beste bij u past.

Maak een afspraak

De feestelijke aflevering

Is het gekozen voertuig naar wens? Dan leveren wij deze na aankoop naar wens af bij de showroom, bij u thuis of bij uw werk, net zo feestelijk als u van ons gewend bent. Immers, de aanschaf van een nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets mag gevierd worden.

Zo werkt het koopproces vanuit huis

Om u ook de mogelijkheid te bieden om vanuit huis uw nieuwe voertuig te kopen, hebben wij onze digitale showroom geïntroduceerd. Bekijk de video en ontdek hoe het koopproces vanuit huis werkt of neem de stappen hieronder door.

Stap 1: Vind in onze online showroom uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets
Stap 2: Onze verkoopadviseur plant een interactief videogesprek met u
Stap 3: Ontdek uw voertuig naar keuze via een virtuele bezichtiging
Stap 4: Wij taxeren uw huidige voertuig online
Stap 5: U koopt uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets online
Stap 6: Wij leveren uw nieuwe voertuig af in onze showroom of op de door u gewenste locatie

14-dagen omruilgarantie bij aankoop vanuit huis

Gezien de bijzondere omstandigheden heeft u na aflevering 14 dagen bedenktijd* om te ontdekken of uw gebruikte auto aan uw verwachtingen voldoet.
*Er zijn voorwaarden van kracht

Maatregelen in onze vestigingen

Al onze vestigingen zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden. Onze showrooms kunt u enkel op afspraak bezoeken. De werkplaatsen, onze schadeherstelbedrijven van Broekhuis Autoschade, de werkplaatsen van Broekhuis Carplus en de balies van Broekhuis Autoverhuur blijven ook open volgens reguliere openingstijden, om u onbezorgde mobiliteit te bieden.

Lees meer

Veelgestelde vragen


Onze showrooms zijn geopend op afspraak. U kunt hier online een afspraak maken of bel naar de desbetreffende vestiging. Voor de afspraak geldt:

  • per vestiging geldt een maximaal aantal bezoekers, gebaseerd op het oppervlak van de showroom met een maximum van 50 bezoekers tegelijk.
  • tijdslot van een uur (mag ook dubbele afspraak)
  • minimaal 4 uur van tevoren een afspraak maken

Ook staan onze verkopers digitaal voor u klaar middels Whatsapp, Facebook, e-mail, de chat op onze website en de telefoon.


  • We leveren alle gebruikte auto’s met een bedenktermijn van 14 dagen. In deze periode mag u 500 kilometer rijden.
  • Tijdens de eerste 14 dagen nadat u de auto in ontvangst heeft genomen heeft u het recht om de aankoop zonder opgaaf van redenen te ontbinden.
  • Wilt u de auto retourneren, maar heeft u meer dan 500 kilometer gereden? Dan brengen we kosten in rekening.
  • Binnen 24 uur na ontvangst van uw retourmelding (behalve op zondag) nemen we contact op om een afspraak te maken rondom het retourneren van de auto.
  • Maximaal 14 dagen na aanmelding van uw retour staat het volledige aankoopbedrag weer op uw rekening.


Een offerte op afstand met indicatie van een inruilprijs is mogelijk middels een videogesprek. Neem hierover contact op met uw vestiging om de mogelijkheden door te spreken.


Ja, de werkplaatsen zijn volgens onze reguliere openingstijden geopend.


Ja, bij de meeste vestigingen is hier extra ruimte voor vrijgemaakt. Wilt u wachten tijdens het onderhoud? Geef dit dan van tevoren aan, zodat u niet teleurgesteld wordt op het moment dat dit niet mogelijk is door drukte of te weinig ruimte.


De maatregelen die wij volgen hebben wij samengevat in een bericht op onze website. Lees meer over de maatregelen via: Aangepaste service in onze vestigingen.


Contact