Welkom bij Broekhuis

Het was u wellicht al opgevallen; Broekhuis heeft aan het begin van 2018 Martin Schilder overgenomen. Dit betekent dat Martin Schilder nu een onderdeel is geworden van de Broekhuis Groep.

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om (private) lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; u vindt het bij Broekhuis. Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij u plezierig en zorgeloos laten autorijden. Wij doen er alles aan om onze ambitie; ‘alles voor een enthousiaste klant’ waar te maken.

Lees meer over Broekhuis

Introductie-acties

Winactie cabrio-rijden

Een weekend rijden in een Audi Carbrio? Dat kan door via Facebook te delen waarom u een weekend cabrio rijden verdient. Tag ons in uw bericht en maak kans op dit weekend cabrio rijden!
Bekijk onze Facebookpagina

Welkom bij Audi

Profiteer tijdelijk van extra voordeel oplopend tot € 3.000,- op de Audi Q3 en de A6. Zowel de Audi Q3 als de A6 zijn direct uit voorraad leverbaar en rijk uitgerust.
Ontdek de actiemodellen

Welkom bij Volkswagen

Profiteer van scherpe voorraadacties op diverse Volkswagen modellen. Zo ontvangt u op bijvoorbeeld de Golf tot wel € 2.00,- voorraadkorting en een inruilpremie van € 1.500,-. Bekijk alle voorraadacties en ontdek de kortingen op diverse Volkswagen modellen.
Ontdek de actie-voorraad

Welkom bij FIAT

De speciale Fiat 500 Lounge ‘Edizione Pittore’ heeft een korting die oploopt tot wel € 4.707,-. Zo rijdt u een zeer compleet uitgeruste Fiat 500 al vanaf € 16.321,-.
Ontdek de actie

Welkom bij SEAT

Ontvang op de SEAT Arona Launch Edition tot wel € 2.500,- voordeel. De SEAT Arona is nu tijdelijk rijklaar vanaf € 21.750,-.
Ontdek de actie

Welkom bij ŠKODA

De nieuwste ŠKODA rijden voor een scherp all-in maandtarief dat kan met private lease. Op de ŠKODA Rapid spaceback en de ŠKODA Citigo 5-deurs hebben wij een scherpe private lease actie.
Ontdek de actie

Contact